Digidexo.com

Diett for å hjelpe med testosteron injeksjon

Ifølge en artikkel fra den digitale Urology Journal, er testosteronbehandling en ganske vanlig prosedyre som brukes til å supplere testosteron produksjon av enkeltpersoner som ellers er mangelfull, for eksempel menn som har mistet en eller begge testiklene til kreft. Hvis du for tiden mottar testosteronbehandling, vil du ønsker å følge et generelt sunt kosthold for å kontrollere kroppen fett nivåer. Ifølge Dr. Joseph Zmuda, vil høy fett resultere i aromatization - konvertering av testosteron til østrogen, forverre problemene.

Testosteron Injection Diet

Konsumere en diett som inneholder naturlige matvarer, et moderat nivå av karbohydrater, og en rimelig mengde sunt umettet fett for å bidra til å kontrollere din waistline mens testosteron terapi, minimere sjansene for at den injiserte testosteron vil bli konvertert til uønsket østrogen av kroppens fettlagre . Den enkleste måten å oppnå dette målet er å spise en diett som er relativt balansert, mye som tilnærming forfektet av The Zone Diet. Det sentrale poenget for denne tilnærmingen er å få alle ernæring fra naturlige matkilder - dette betyr å hoppe ut på bearbeidet mat og kjøtt, "rask" mat, stekt elementer, sukker, alkohol og andre junk kalorier. Dine proteinkilder bør være magert kjøtt som sjømat, fjærkre, og lav-fett biff; dine karbohydratkilder bør komme fra friske frukter og grønnsaker; og du bør få mesteparten av fettinntaket fra umettet fett som nøtter, frø og oljer.

Eksempel Meals

Frokost på en diett for å hjelpe med testosteron injeksjoner kan bestå av tre eller fire egg på bestilling, kalkun pølse, og en fruktsalat eller bolle eller friske bær. Lunsj kan bestå av en kalkun sandwich (ikke fra bearbeidet lunsj kjøtt) på hele hvete brød, ost, salat, tomat og litt mayo, sammen med noen mandler og et stykke eller to av frukt. Middag på planen kan bestå av grillet biff servert med en søt potet, og en skål med frisk brokkoli med olivenolje eller balsamico dressing. Vurdere snacking på nøtter, frukt, oster og andre sunne varer hele dagen for å holde stoffskiftet brenning, hjelpe deg å kaste ekstra pounds og få mest mulig ut av testosteron injeksjoner.