Digidexo.com

Hvordan klare Stoppet opp ørevoks

Hvordan klare Stoppet opp ørevoks


Ørevoks er klebrig stoff som beskytter rusk fra å komme inn dine ører, men noen ganger ørevoks kan føre til en opphoping i ørene på grunn av infeksjoner, eller selv for ingen grunn i det hele tatt. En oppsamling av voks i ørene kan føre til hørselstap, smerte, en ringing i ørene og vanskeligheter med å svelge. Hvis øret er skaper sterke smerter, er du bedre å se en lege så snart som mulig. Men hvis din ørevoks buildup er ikke en nødsituasjon, er det nok av måter å avhjelpe situasjonen hjemme med noen produkter fra ditt lokale apotek.

Hvordan klare Stoppet opp ørevoks

Splash varmt vann i øret og tips hodet å hvile motsatt øre på skulderen din. Øret som har voks buildup skal peke rett i luften. Hold denne posisjonen i 10 sekunder, deretter lene øret over vasken og la vannet renne ut.

Kjøp en ørevoks irrigator fra apotek hvis du fremdeles har voks buildup. Det er en liten plastsprøyte med den oppsvulmede base som kan fylles med vann. Fyll sprøyten med varmt vann ved å klemme sålen, mens hele apparatet er under kranen, vask. Klem sprøyten inn i øret kraftig og la øret renne i vasken.

Kjøp øredråper som har en voks-oppløsning løsemiddel hvis voks buildup fortsetter. Disse øredråper kan kjøpes på ditt lokale apotek. Følg instruksjonene på siden av flasken presist, som vanligvis foreslår å sette to dråper i den rammede øret flere ganger om dagen. Vær forsiktig å varme øret synker til romtemperatur før bruk, som en kald væske blir plassert inn i øret raskt kan føre til svimmelhet og besvimelse.

Invester i et øre stearinlys. Ear candling har blitt stadig mer populært i USA de siste 10 årene, men har ennå ikke blitt godkjent av FDA og er ikke vist seg å være effektiv i å fjerne ørevoks. Øret lys kan kjøpes på nettet eller i helsekostbutikker. Plasser øret stearinlys i øret og plassere et skjold eller håndkle rundt ansiktet ditt, slik at voksen ikke dryppe. Når lyset har brent ned, fjern forsiktig øret stearinlys og noen voksrester setter seg fast på bunnen av stearinlys.

Se en lege. Hvis du har prøvd trinnene ovenfor og fremdeles har øre blokkering problemer, kan du bli lider av en ørebetennelse eller annen blokkering. En lege kan bruke spesielle sprøyter for å skylle ut øret samt gi deg resept øredråper å ytterligere oppløse voks.

Hint

  • Det er vanligvis anbefalt av leger at du ikke bruker bomullspinner for å rense ut overflødig ørevoks.
  • Hvis du opplever alvorlige smerter eller tap av hørsel sammen med dine stoppet opp ørene, se en lege umiddelbart.