Digidexo.com

Bruker for Protese Kontaktlinser

Bruker for Protese Kontaktlinser


Protese kontaktlinser er opprettet for å bokstavelig talt erstatte linsen i øyet. De er lik kommersielt markeds objektiver på to måter. De dekker øyet linsen på samme måte og omsorg krever regelmessig rengjøring og lagring. Protese linser, men er ikke disponibel. Deres bruksområder varierer og inkluderer dekker øyet disfigurements, forhindrer lys introduksjon og korrigere syns underskudd.

Lysfølsomhet

I tilfeller av korneal sårskader og forhold som forårsaker lysfølsomhet eller lysskyhet, er protese kontaktlinser ofte foreskrevet for å redusere symptomer. Alvorlige lysskyhet kan forårsake hodepine, kvalme og svimmelhet. Andre tilstander som medfører lysskyhet inkluderer grå stær, uveitt, betennelse i iris og albinisme.

Maske Eye disfigurements

Eye disfigurements som forårsaker lav selvfølelse hos pasienter inkluderer ufullstendig elev dannelse (aniridia), ufrivillig øye risting (nystagmus) og selv albinisme, som hindrer øyet pigment formasjonen, forlater eleven med en nesten gjennomsiktig utseende. Protese kontaktlinser kan skjule disse avvikene.

Riktig Amblyopi

Amblyopi er en tilstand som vanligvis refereres til som lat øyet. Lat øye presenterer i barndommen og normalt påvirker det ene øyet. Behandling av denne tilstanden er utført ved å blokkere synet i den sterke øyet for å korrigere brytning og aktiver utviklingen av synet i "lat" øyet. Protese kontaktlinser er ett behandlingsalternativ som brukes til å blokkere synet i den sterke øyet.