Digidexo.com

Koffein og gastrointestinale problemer

Koffein er et mildt sentralstimulerende, så det er ingen overraskelse at vekttap drikker er lastet med det å øke hastigheten på stoffskiftet for de som leder en aktiv livsstil.

Vanndrivende

Koffein er en kjent vanndrivende. Det fylles opp blæren raskere og induserer fecal eliminering raskere. Koffein erstatter reseptorene som normalt ville lette døsighet og søvn og bremser nervecelleaktivitet, noe som gjør det vanskelig for kroppen å hvile.

Oppkast

Store mengder koffein kan føre til høyt blodtrykk og oppkast.

Blodsukkernivået

En person uten diabetes kan ha nytte av koffeinholdige og koffeinfri kaffe, som det bidrar til å redusere risikoen for å utvikle type 2 diabetes. For folk som allerede er plaget med diabetes, er koffein ikke anbefalt. Det spikes sukker nivåer i blodet, noe som gjør det vanskelig for diabetespasienter til å kontrollere blodsukkeret.

Ketoner og diabetisk koma

Koffein i høye doser er blitt funnet å ha den samme effekt som høye ketoner i blodet, noe som er farlig for diabetikere, som det kan også føre til diabetisk støt og / eller koma.

Gastrointestinal Tract

Koffein forårsaker oppblåsthet og smerte assosiert med for mye gass. Noen ganger er de gjærede avfallsprodukter blir absorbert i blodstrømmen i stedet for å bli eliminert. Giftstoffer som oppholder seg i din mage-tarmkanalen kan føre til en høyere risiko for sykdom.