Digidexo.com

Hvordan Avløp øret

Hvis du elsker å svømme i bassenger, innsjøer eller havet, er du sikker på å ha fått vann fast i øret på et eller annet tidspunkt. Selv den enkle handling for å ta en dusj eller et bad kan forårsake dette ubehagelig tilstand, hvor væsken forblir i øret i stedet for å tappe ut naturlig. Det finnes noen måter å tappe vann fra øret uten for mye oppstyr.

Hvordan Avløp øret

•  Ligg på din side umiddelbart etter bading. Dette gjør at vannet renne fra øret. Først hvile på din venstre side og bli der i 10 minutter. Deretter bytte til din høyre side og gjenta for ytterligere 10 minutter. Sett et lite håndkle under øret hvis du ikke vil at spennende vann for å få på sengetøy eller møbler.

Rist vannet ut. Mens du står i et åpent område - vær sikker på at det ikke er noen møbler i nærheten for å støte på - vippe hodet litt til venstre og rist hodet fra side til side for å overtale noen væske ut av øret. Vipp til høyre og gjenta prosessen, og pass på å gå lett på risting å holde fra å skade nakken.

bruker forsiktig en hårføner for å kvitte øret av overflødig vann. Tørk det ytre øret og sette hårføner på sitt laveste varme innstillingen. Holde i minst 12 inches bort fra øret, svinge det fram og tilbake litt for å hindre at varm luft fra brennende huden din.

Opprett eardrops ved å kombinere en spiseskje av hvit eddik med 1 spiseskje med isopropanol. Vippe hodet og bruke en liten pipette, sette 02:58 dråper av blandingen i de berørte øret for å bli kvitt vannet.

Se din lege for medisinsk behandling. Hvis vannet er fortsatt fast i øret, vil det sannsynligvis føre til en infeksjon og nødvendig videre behandling. En lege er i stand til å foreskrive sterkere medisiner slik som dråper for å tørke opp væsken og antibiotika i tilfelle av en infeksjon.

Hint

  • Hvis du har smerter i øret på grunn beholdt væske, kontakt lege umiddelbart.