Digidexo.com

Vil vitaminer hjelper med ikke sove?

Det er ingen vitaminer som er bevist å hjelpe en søvn. Du kan vurdere å ta vitaminer for å øke og bruke mer energi i løpet av dagen, noe som kan hjelpe deg til å lettere sovne om kvelden. Du mange også vurdere Melatonin for søvn, som ikke er et vitamin, men et supplement. En lege kan forskrive en søvn medisiner som Ambien eller Lunesta, eller en viss benzodiazepin som Xanax eller Ativan å hjelpe deg å sove.

Melatonin

Hvis du har problemer med å sovne, kan det være lurt å vurdere å ta en melatonin supplement hver natt. Melatonin er et naturlig forekommende kjemisk i hjernen som hjelpemidler i søvn. Selv om melatonin kan kjøpes over disk i stoff butikker, bør du ikke ta det uten først å rådføre deg med legen din, da det kan samhandle med andre medisiner du kan ta.

Insight

De som følger sunt, balansert kosthold og få sju til ni timers søvn hver natt vanligvis ikke trenger vitamintilskudd for å sove mindre dette er spesifisert av sin lege eller ernæringsfysiolog rapporter registrert kostholdsekspert Rachel Harris av Westchester Medical Center. Kosttilskudd bør bare tas når det er utilstrekkelig inntak av enkelte vitaminer og mineraler i kosten eller det er en dokumentert mangel, sa Harris.

Energi

Forskere vet at enkelte vitaminer og mineraler kan bidra til å øke energinivået når det tas i løpet av dagen. Dette kan tillate deg å bruke mer energi i løpet av dagen (fortrinnsvis gjennom trening) som kan hjelpe deg til å lettere sovne om kvelden.

B-vitaminer er et godt eksempel, som mangel på disse vitaminene kan føre til tretthet. Ifølge American Cancer Society, "Vitamin B1 (tiamin) og vitamin B2 (riboflavin) hjelpe kroppen med å produsere energi og påvirker enzymer som påvirker muskler, nerver og hjerte." I tillegg bidrar Vitamin B3 (niacin) til cellens energiproduksjon.

Vitamin D, ofte merket "solskinn vitamin", som det etterligner den naturlige effekten av solen og øker serotoninnivået, kan også bidra til å øke energinivået etter en natt med lite eller ingen søvn. Vitamin D-tilskudd er spesielt nyttig i vintermånedene, når man mottar mindre soleksponering. The Institute of Medicine anbefaler de fleste individer mottar 200-600 internasjonale enheter (UI) en dag.

Selv ikke et vitamin, kosttilskuddet Lecitin som leverandører påstander kan hjelpe til med fysisk ytelse, kan muskel utholdenhet og reaksjonstid bidra til å øke energinivået. Lecitin inneholder en kombinasjon av fosfolipider, insotol, kolin og de essensielle fettsyrene linolensyre og linolenic. Det er best tatt tidlig på dagen med et måltid.

Diagnose

Kun helsepersonell kan utelukke eventuelle årsaker til din søvnproblemer og gjøre riktige anbefalinger og eller diagnose. Hvis du opplever unormal søvnmønster eller søvnløshet, bør du oppsøke lege med en gang.