Digidexo.com

Hvordan forsterke virkningen av Epsom Salt

Hvordan forsterke virkningen av Epsom Salt


Epsom salter har eksistert i svært lang tid og fått litt av et rykte for helbredelse forstuinger og blåmerker og mange andre plager. Det bør absolutt være en stift i enhver familie som det er billig, lett å bruke og som regel kommer med en liste som ligger rett på boks eller pose som forklarer mange av byens mest populære bruker.

Da min mann var i alvorlig smerte nylig grunnet en gikt angrep vi besluttet å suge sin fot i en Epsom salt bath. Soaking gjorde en ganske god jobb, men gikt er svært smertefullt og vanskelig å behandle når et angrep har startet. Jeg satte hjernen min til å arbeide og tenkte aha, jeg har det. Jeg fikset ham opp et fotbad med varmt vann, Epsom salt og eddik.

Jeg regnet det til å fungere, men var helt glad for å se all hevelsen går bort etter 20 minutter av soaking i denne løsningen! Den virkelig gode nyheten er at etter to soakings han kunne gå normalt og uten smerter i det hele tatt. Hans gikt har ikke returnert.

Så da spurte jeg meg selv hvorfor, og dette er min forklaring: Eddik er et løsemiddel og det balanserer ph. Epsom salt er et mineral, og den mest lett brukbar form av svovel for kroppen. Kanskje eddik bidrar til å bryte ned de Epsom salt mineraler som gjør det mer absorberbare.

Kort tid etter dette fikk jeg bare slo til igjen av min shin bein med en pinne (klippe gress). Neste dag hadde jeg en enorm, feber knute på beinet mitt, og det gjorde vondt! Jeg dyppet en bomullsdott i denne løsningen, brukt den til beinet mitt i 20 minutter og utrolig alle hevelsen var borte, ingen smerte, og det har aldri skadet igjen. Jeg ærlig føler som om jeg har oppdaget et mirakel. Jeg håper dette hjemme bøte fungerer like bra for deg hvis du skulle trenge det.

Hvordan forsterke virkningen av Epsom Salt

Fyll foten badekar eller bolle med varmt vann. For hele smerter fylle badekar.

Hvis du har influensa, vil soaking i et varmt epsom bad la deg følelsen nesten menneske igjen. Barn er spesielt glad i det.

Løs Epsom salt på frekvensen av to kopper per gallon av vann eller en kopp per halv gallon eller halv kopp per liter. Dette er en sterk suge lokalisert behandling.

For en all over avslappende bad bruk 2 kopper Epsom salt og 1 kopp eddik.

Til Epsom salt vann tilsett 1 kopp eddik per liter vann, eller en halv kopp per halv gallon eller en fjerdedel kopp per liter.

Hvis du ikke liker lukten av eddik bare skyll med rent vann etter din suge eller bare la det tørke og lukten vil fordampe.

Mix og nyte en god suge. 20 minutter burde være nok til å gi lindring fra stiveste og sorest av muskler, bein og ledd.

Denne artikkelen tilhører Elaine Chastain og er copywrited. Tillatelse til bruk av tittel og intro med tilbakekobling til det opprinnelige innholdet er innvilget.

Hint

  • Varm eller lunken vann fungerer godt. Men kult vil også arbeide, prøve vekslende.
  • En enkel måte å suge en ankel, kne, albue eller håndledd er å kutte foten fra en gammel sokk og bruke den øverste halvdelen til å trekke på over en lapp av klut dynket i Epsom og eddik løsning.
  • Hvis du gjør denne løsningen i en fot badekar eller bolle og føler at du må suge igjen bare sett den til side for senere. Det vil være like effektive i morgen. Jeg vil ikke foreslå å holde i mer enn en dag eller to.
  • Hvis huden blir kløende etter et bad i denne løsningen så for all del skyll med ferskvann og påfør lotion. Dette skjer normalt ikke, men noen mennesker er mer følsomme enn andre.
  • Ikke la denne løsningen ut hvor dyr kan drikke det. Katter spesielt elsker smaken av eddik. Den eddik vil ikke skade dem, men de Epsom salter kan opprørt sine mager.