Digidexo.com

Hvordan redusere urinsyre Naturligvis

Hvis du har et høyt nivå av urinsyre i systemet ditt, er det mulig å redusere det naturlig. Urinsyre produseres naturlig i kroppen og skilles ut i urinen. Unormalt høye nivåer av urinsyre kan føre til gikt, diabetes, og nyre problemer blant andre helseproblemer.

Hvordan redusere urinsyre Naturligvis

UNNGÅ ZINC - Unngå ekstra sink i kostholdet ditt. Høye nivåer av sink bidra til å øke urinsyre. Sink er bra for å øke urinsyre hvis du opplever lave urinsyre. Hvis du prøver å holde urinsyre balansert unngå ekstra sink.

Drikk mer vann - Drikk rikelig med vann hver dag. Vann er utmerket for din generelle helse. Vann bidrar til å fortynne vitaminer og mineraler i systemet som kan føre til økt urinsyre som havsalt.

UNNGÅ SEA SALT - Ikke bruker høye nivåer av havsalt. Hvis du liker å bruke havsalt, bare gjøre det med måte.

UNNGÅ fruktose, sukrose og høy fruktose mais sirup - Unngå fruktose baserte produkter. De er ikke bra for deg noen måte, og de kan bidra til høye nivåer av urinsyre.

UNNGÅ orgel kjøtt - Unngå dyr orgel kjøtt. Kjøtt fra mange forskjellige dyr som er fra indre organer som nyrer, lever og hjerte, øke nivået av urinsyre. Unngå all mat høy i puriner. Puriner konvertere til urinsyre.

Høy urinsyre kan være arvelig, men fortsatt styres naturlig ved å kontrollere kostholdet ditt. Spør legen din om hjelp planlegger kostholdet ditt hvis du trenger å kontrollere urinsyre.