Digidexo.com

Hvilke Rutine Lab tester vil vise HIV?

Hvilke Rutine Lab tester vil vise HIV?


The Center for Disease Control and Prevention anbefaler at hvis du har hatt sex med en mann som har sex med menn, injisert narkotika, hadde anonym sex eller sex med flere partnere eller er ukjent med din elskers seksuelle historie, så bør du ha en medisinsk profesjonell test deg for hiv, viruset som fører til aids. Å ta en test for HIV kan være en nervepirrende, ubehagelig opplevelse, men silver lining er at du kan få dine resultater i en ganske rask og relativt smertefri måte.

Standard Blood Draw

En medisinsk faglig kan teste for HIV ved å trekke blod fra en vene. Senere vil en lab tekniker undersøke blodet for HIV-antistoffer. Antistoffer er stoffer som produseres av blodlegemer til å bekjempe virus og infeksjoner, og hiv har sine egne spesifikke antistoffer. Hvis den første blodprøven viser HIV-antistoffer, vil du ta en ny test for HIV-antistoffer. Hvis to tester viser HIV-antistoffer i blodprøven, er neste steg å teste for HIV selv.

Rapid Testresultater

Noen HIV-tester kan gi resultater i løpet av noen minutter. Disse testene også se etter visse antistoffer. Medisinske fagfolk kan gi raske tester av stikke hull på en pasientens fingre for blod, tar ranker av vevsprøver fra kinnene for å få blodceller eller bare ved å gni tannkjøttet. Hvis nyheten er dårlig og de første testene påvise HIV, deretter en ekstra blodprøve vil bekrefte resultatene eller ring for mer testing.

Hjemmetester

United State Food and Drug Administration har godkjent bare ett hjem HIV deteksjon kit, "The Home Tilgang HIV-1 Test System", også kalt "The Home Tilgang Express HIV-1 Test System." Systemet gjør det mulig for en pasient å stikke en finger for blod, plasserer hans eller hennes blod på et spesielt papir og deretter å sende prøven til et laboratorium. Personen som tar testen får et identifikasjonsnummer som skal brukes når du ringer et telefonnummer for testresultatene.

Urinprøver.

Leger har muligheten til å ta en urinprøve fra pasienter. En urinprøve krever en pasient å tisse i en kopp, og deretter forsegler pasienten koppen og en lab tekniker tester prøven for HIV-antistoffer. I tilfelle at urin testen viser HIV-antistoffer, vil en ekstra blodprøve bekrefte resultatene eller ring for mer testing.