Digidexo.com

Hva er fordelene med flytende vitamin C?

Hva er fordelene med flytende vitamin C?


Vitamin C er en viktig vannløselig vitamin som bidrar til å beskytte ditt immunsystem. Ifølge Natural Standard Research, "Vitamin C er nødvendig i kroppen til å danne kollagen i bein, brusk, muskler og blodårer og hjelpemidler i absorpsjon av jern."

Funksjoner

Vitamin C finnes i sitrusfrukter og grønnsaker som spinat, brokkoli, rød paprika, kål og blomkål.

Fordeler

Ifølge Russell Jaffe, MD, "80 prosent av folk krever minst 10 g vitamin C daglig for optimal fysiologisk funksjon." De fleste vitaminer er tilgjengelig i piller, pulver og væske. Den største forskjellen mellom disse skjemaene er den hastigheten som kroppen absorberer vitaminer. Væsker absorberes raskere enn piller og pulver, noe som betyr at vitamin vil bli aktiv tidligere. Noen mennesker har problemer med å absorbere vitaminer i pilleform og må ta dem i flytende form.

Betydning

I løpet av 16-tallet, var sjømenn som var ute til sjøs for lange strekninger av gangen kommer ned med skjørbuk. De var uvitende på den tiden at en enkel løsning eksisterte. I 1747, britisk marine kirurgen James Lind funnet ut at vitamin C i sitroner bekjempes skjørbuk. Fra da av alle skip hadde sitronsaft om bord.

Betraktninger

Mange skjønnhetsselskaper har lagt vitamin C til sine produkter, og hevdet at det bidrar til å bekjempe rynker. Forskere ved University of Leicester og Institutt for molekylær-og cellebiologi fant at vitamin C kan føre til bedre hud regenerering.

Advarsel

Før du kjøper flytende vitamin C, sjekke ingrediensene. Sukker og andre ingredienser kan bli lagt til din flytende vitamin som du kanskje ikke trenger eller ønsker. Snakk med legen din for å diskutere om flytende vitamin C er riktig for deg.