Digidexo.com

Hva er hensikten med tørrbadstue?

Hva er hensikten med tørrbadstue?


I tillegg til å være en avslappende opplevelse, kan en tørr badstue økten gi en rekke helsemessige fordeler. Mens et vått badstu brukes for svette og avgiftning, blir tørr badstuer primært brukes for vekttap.

Historie

Badstuen konseptet ble utviklet århundrer siden av de opprinnelige folkene i Finland. Hot-rock badstuer ble brukt til å lindre de eldre fra smerte og drepe virus samtidig som serverer åndelige formål. Badstuer utviklet seg gjennom tiden som svette hytter og badehus, kommer til sin moderne form på slutten av 1960-tallet.

Fordeler

Energiforbruket er i roten av den tørre badstuen helsemessige fordeler. Som kroppen varmer opp, er bakterier og virus multiplikasjon hemmet, omtrent som når en feber dreper en brygge sykdommer. Mens det kardiovaskulære systemet pumper blod i en akselererende hastighet, er kalorier brent og muskler er løsnet. Denne økte stimulering skaper en følelse av velvære og trivsel.

Forholdsregler

Rådfør deg med en lege før du bruker en badstue hvis du har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer. Alkohol og medisin bør unngås i løpet av 24 timers bruk. Begrens badstuen til ikke mer enn 20 minutter, og sørg for å fukte etterpå.