Digidexo.com

What Happens in Alkohol Detox?

Ifølge alcoholismhelponline.com, er en avgiftning program den første og mest nødvendige skritt i behandling av alkoholisme. Det er nødvendig for å spare leveren og andre organer som har blitt skadet på grunn av massealkoholforbruk. Fysisk, kan detox være den mest utfordrende delen av utvinne fra alkoholmisbruk, men mentale, følelsesmessige og psykologiske kamper kan fortsette lenge etter at pasienten forlater detox anlegget på bedringens vei.

Uttørking

Alkoholen må være ute av en persons system før healing og terapi kan begynne, og det kan ta tre til sju dager, ifølge alcoholismhelponline.com. På en detox senter, kan alkoholikeren oppleve abstinenssymptomer forårsaket av hennes hjernens krav til alkohol. Disse symptomene kan omfatte svetting, skjelving, oppkast og selv beslag. Behandlingssenter leger og sykepleiere kan administrere medisiner for å bekjempe alkoholabstinens relatert sykdom.

Men ikke alle som går på detox erfaringer abstinenssymptomer, ifølge drugrehabilitation.org. Effektene kan være alt fra irriterende til ødeleggende. I ekstreme tilfeller kan en alkoholiker lide en potensielt dødelig tilbaketrekking tilstand kalt delirium tremens (DT), som kan inkludere vrangforestillinger, hallusinasjoner og kramper. DT er den mest vanlig blant alkoholikere med en lang historie med alkoholmisbruk som har hatt tidligere abstinens erfaringer.

Etter uttak

En rekke medikamenter kan benyttes under og etter DETOX ifølge alkoholisme-detox.com, inkludert anti-angst medikamenter, vitaminer slik som B1 for å behandle delirium tremens; disulfiram, noe som senker gleden påvirker av alkohol og gjør at pasienten føler seg kvalm når man drikker alkohol; naltrexon, som blokkerer hjernen fra å få noen alkoholrelaterte glede; akamprosat, noe som reduserer trang til alkohol.

Ifølge Malibu Horizon narkotika og alkohol behandling sentrum, adresser detox bare de fysiske utgaver av alkohol avhengighet, og bør ikke anses som en komplett alkohol behandling. Behandling fagfolk vanligvis godkjenner en kombinasjon av terapi, som kan omfatte rådgivning og Anonyme Alkoholikere møter, for å fremme langsiktig avholdenhet fra alkohol og å unngå tilbakefall.