Digidexo.com

Easy sunne barn Snacks

Easy sunne barn Snacks


I ung alder, Nutritions snacks er viktig for utvikling og vekst. Sunn snacks kan gi et alternativ til junk mat som barna ellers kan konsumere mellom måltidene. Ifølge "Hva kan man forvente" forfatteren Heiki Murkoff, kan 02:58 sunn snack porsjoner hindre barnet fra overspising og økende vekt.

Guacamole og tortilla chips

Forberede din egen enkel guacamole dip gir en god kilde til heathy fett for barna. I stedet for å dyppe guacamole med fettete potetgull, følge med guacamole med tortilla chips, gulrot skiver, stangselleri, paprika og agurk. Unngå å forbedre smaken med rømme, da dette vil øke kalori-og fettinnholdet i snack. Legg en klemme av sitron for å lage flere sunne og smak dips.

Muffins

Selv om større-porsjon muffins regnes ikke sunt, "mini" muffins med alternativ lav-fett og gode kolesterolet ingredienser kan slå en velsmakende snack til en sunn en. Bytt ut fete Butters og oljer med hjerte-sunne oljer. fettfattig smør og melk. Legg malte grønnsaker og frukt som gulrøtter, blåbær, epler, pærer og svisker for å gi en naturlig dose sukker smakstilsetning. "Foreldre" magasinet foreslår å bruke søtpoteter, bananer og zucchini som muffinssmakstilsetninger.

"Maur på en logg"

Den er enkel å tilberede "Maur på en logg" snack består av stangselleri med peanøttsmør spredt og drysset med rosiner. Avhengig av alderen på barnet ditt, kan det være lurt å la rosinene av hvis de utgjør en kvelningsfare. "Maur på en logg" er en tiltalende og morsomt snack for barna som gir dem med de ernæringsmessige kravene til protein og fiber som vil dempe sin sult mellom måltidene.

Fruktsalater og Cottage Cheese med frukt

En blanding av forskjellige frukter kan gi et visuelt tiltalende snack full av farger som ungen kan nyte. Ikke bare er en fruktsalat eller frukt bolle med cottage cheese enkel å tilberede, den er fylt med næringsstoffer og vitaminer som vitamin C, fiber og protein for din voksende barnet. Fyll frukt bolle med skiver epler, bananer, ananas, fersken, appelsiner og andre frukter ungen vil elske. Lav-fett cottage cheese på siden gir en morsom og sunn måte for barn å dyppe sine frukter.