Digidexo.com

Tegn og symptomer på relapsing Alcoholic

Tegn og symptomer på relapsing Alcoholic


Når en alkoholiker som har fullført rehabiliterende behandling plutselig glipper utenfor vogn, kan det være et knusende slag mot venner, familie og alkoholikeren. Mange alkoholikere tilbakefall en eller flere ganger i løpet av sitt liv. Det er viktig å få dem tilbake i behandling så snart symptomene oppstår. Kjenne tegn på tilbakefall vil hjelpe kjære å få alkoholikeren den hjelpen hun trenger.

Anger

En av de mest åpenbare symptomer på tilbakefall er sinne. Det kan inkludere irritabilitet og snapping på enkle spørsmål. Spørre personen om relapsing kan utløse et utbrudd. En rolig og avslappende samtale kan være å ta plass, og alkoholikeren kan knipse og si ting som er slem eller off-farge. Dette er på grunn av den ekstra stresset av hans fysiske og emosjonelle tilstand, kombinert med å kjempe mot trangen til å drikke.

Fysiske endringer

For noen relapsing alkoholikere, mens andre kan merke fysiske endringer. De kan inneholde en eller en kombinasjon av endringer, inkludert vekttap, håravfall, blod i avføringen, blodskutte øyne, risting, unormal gange, snubler, manglende logikk, mumler av ord eller svetting. Endringene avhenge av hvor godt den alkoholiserte holder henne brennevin og hvor mye hun har en tendens til å drikke før du går ut i offentligheten.

Disappearing

Noen relapsing alkoholikere går på plutselige binges. De kan kjøpe en overdreven mengde alkohol og deretter forsvinne i flere dager om gangen. De kan drikke alene eller sammen med en partner. Noen leie et hotellrom for en uke eller mer, og tilbringe hele tiden i rommet drikking. Dette kan være svært farlig hvis de krever medisinsk behandling og ingen vet hvor de er.

Løgn

En av de første tegn på et tilbakefall kan være når alkoholikeren ligger til venner og familie. Det kan være om de enkleste ting, fordi de føler de må lyve om alt for å dekke opp sin sykdom. Penger er en av de første tingene de lyver om. De kan stjele eller ikke betale sine regninger bare for å mate sin alkohol vane. Enda verre, mange mister jobbene sine, og låne penger eller stjele for å kjøpe alkohol.

Relapse Excuses

De fleste relapsing alkoholikere oppfinne unnskyldninger for å dekke opp sin vane. De kan si at de er kosten, og det er derfor de er svette eller håret faller ut. Andre kan unnskylde sine blodskutte øyne for allergier. De fleste prøver å dekke opp sin vane med flere løgner. Kjære kan observere deres boligkvarter for tegn på alkohol, eller spørre på jobben sin for å se når var sist gang de jobbet.