Digidexo.com

Hva er fordelene med Drug Awareness Education for tenåringer?

Hva er fordelene med Drug Awareness Education for tenåringer?


Undervisning tenåringer narkotika bevissthet er en populær metode for å avskrekke ungdom fra misbruker slike stoffer. Enten det er alkohol, illegale rusmidler, resept eller over-the-counter narkotika, kan alle disse elementene bevise skadelig og til og med dødelig for tenåringer som misbruker dem. Ifølge TeenDrugAbuse.us, tenåringer hvis foreldre informere dem om de potensielle farene rundt narkotikabruk er 42 prosent mindre sannsynlighet for å bruke narkotika.

Typer

Drug bevissthet og forebyggende programmer for tenåringer kan stamme fra mange steder. Mange skolesystemer tilby noen form for in-skolen narkotika-bevissthet program som DARE (Drug Abuse Resistance Education). Noen organisasjoner også holde kurs eller gi skole taler for å informere tenåringer og unge om narkotikaforebygging. Foreldre spiller også en vesentlig rolle i å informere sine barn om farene ved narkotikabruk. Stiftelsen mot til å snakke selv tilbyr et utdanningsprogram for foreldre heter Courageous Foreldre 101 for å lære foreldre hvordan de skal håndtere ungdoms narkotikaforebygging og overgrep hjemme.

Historie

Teen narkotika bevissthet programmer ble særlig populær på 1980-tallet når "Just Say No" kampanjen ble innført. Kampanjen begynte etter en kommentar gjort av Nancy Reagan i 1982 da en skole-alder jente spurte Reagan hva du skal gjøre hvis du blir tilbudt narkotika. Uttrykket raskt inspirert mange narkotikaforebyggende programmer og organisasjoner designet for å utdanne tenåringer på farene ved narkotikabruk.

Forebygging

Drug bevissthet programmer for tenåringer kan bidra til å forhindre ungdom fra narkotikabruk; imidlertid visse programmer synes å være mer effektive enn andre. Ifølge DrugAbuse.gov, har science-validerte programmer vist seg å forhindre at ungdom narkotikamisbruk. Science-validerte programmer er laget for å øke beskyttelsesfaktorer og redusere risikofaktorer for teenage narkotikabruk. De er utformet i henhold til eksisterende stipend og er testet gjentatte ganger. Et slikt program ble utviklet av National Institute on Drug Abuse og innebærer et forsknings-sentriske guiden lokalsamfunn, foreldre og lærere til å bistå i narkotika-bevissthet utdanning.

Fremtidige ytelser

I tillegg til reduksjon av narkotikabruk for tenåringer, kan stoffet utdanning påvirker også bruk av narkotika i voksen alder. Ifølge Health.com, tenåringer som ikke tar del i alkohol, sigaretter eller narkotika i løpet av sin ungdom er mye mindre sannsynlig å bruke dem som voksne. Derfor, slik at tenåringer er klar over farene ved narkotikamisbruk og er dermed avskrekket fra narkotika-bruk er mer sannsynlig å avstå fra disse stoffene når de kommer inn i voksenlivet.

Drug Education and Sex

I tillegg til de spesifikke fordeler som følge av narkotika utdanning, kan denne typen utdanning også redusere risikofylt seksuell aktivitet av tenåringer. Ifølge ScienceDaily.com, en studie publisert i "Journal of Adolescent Health" rapporterte funn som unge voksne som deltok i et populært rusforebyggende program var mye mindre sannsynlighet for å engasjere seg i risikabel seksuell atferd mer enn fem år senere.