Digidexo.com

Hvordan bli kvitt av herdet Ørevoks

Hvordan bli kvitt av herdet Ørevoks


Ørevoks, selv om det tilsynelatende uhygienisk, er faktisk en viktig våpen i kroppens forsvar mot infeksjoner, fangst eventuelle skadelige bakterier før de har sjansen til å gjøre noen skade. Men over tid, kan dette voks bygge opp og stivne, forårsaker ubehag og hørselstap. Det finnes en rekke måter å fjerne herdet ørevoks, fra hjem rettsmidler til behandlinger som administreres av helsepersonell.

Hvordan bli kvitt av herdet Ørevoks

•  Bland en teskje natron i en kopp varmt vann. Ved hjelp av en pære sprøyte, skylle blandingen inn i øret ditt. Den herdede voks skal løsne nesten umiddelbart.

Legg noen dråper babyolje i ørene to ganger om dagen i løpet av fem til syv dager. Dette vil etter hvert mykne voks.

Bøy hodet ned mens du trekker toppen av øret opp for å avdekke og åpne øregangen. Bruk pære sprøyte å sprute varmt vann inn i øret ditt.

Tørk øret ved hjelp av et papirhåndkle for det ytre øret. Plasser et par dråper rubbing alkohol inni øret og bøye hodet for å la væsken vaske ut, etterlater en tørr indre øret.

Gå til legen din dersom disse hjem rettsmidler er mislykket. Han kan bruke bestemte kjemikalier for å fjerne påvirket eller herdet ørevoks.

Hint

  • Bruk aldri en bomullspinne eller Q-tip for å fjerne voks fra øret. Du risikerer å perforere trommehinnen eller valse voks videre.