Digidexo.com

Hva er en Substance Abuse Assessment?

En rusmisbruk vurdering er lik en test du tar i videregående skole. Noen ganger er det en rekke flervalgs eller essay spørsmål, og noen ganger er det som en muntlig eksamen hvor du svarer på instucter direkte. Forskjellen er at det er ingen måte å bestått eller ikke bestått. Det er rett og slett et verktøy som hjelper fagfolk få riktig hjelp for dem som trenger det.

Trusler faktor

Enten det er en work-basert ytelse evaluering eller et rusmisbruk vurdering, evaluering av noe slag ofte vike for usikkerhet, og den følelsen av utrygghet kan dobles når du tar i betraktning at noen kommer til å bli sondering ulike personlige detaljer i livet ditt .
Den meget ting som gjør det spesielt skremmende, men kan også være en kilde til komfort. Det er ikke en jobb intervju der beregning personal folk kaldt sammenligne søkere som sjakkbrikker eller en ytelse evaluering for å avgjøre hvem som får beholde jobben. Det er ingen avvisning involvert i en rus vurdering.

Hva er involvert?

En rusmisbruk vurdering starter vanligvis med et spørreskjema eller en rekke spørsmål stilt av noen direkte. Enkelte fasiliteter kan gjøre en vurdering basert på disse spørsmålene alene. Ofte spørreskjemaet vil bli gitt videre til en rus profesjonell, som vil spørre noen flere spørsmål for å utdype informasjonen, og deretter gjøre en beslutning.

Hvorfor er det nødvendig

Diagnose av en avhengighet bare er en av grunnene til vurderinger er nødvendige. Mental helse eller rusmisbruk rådgivere må også avgjøre er om ikke å sende pasienter gjennom en avgiftning program. Noen kan til og med ta tidligere traumer eller psykiske lidelser i betraktning. Dersom en person som lider av depresjon, for eksempel, kan rådgiveren anbefalt dual-diagnose behandling i stedet for behandlingen i en tradisjonell 12-trinns program.

Detox og Dual Diagnosis

Avrusning er prosessen med å fjerne alle giftstoffer som langsiktig narkotika-eller alkoholmisbruk etterlater seg. Det kan vare i opptil en uke, og det først og fremst innebærer "tørking" en person ut i et trygt miljø med medisinsk personale.
Dual-Diagnosis behandling er en relativt ny trend i behandling av avhengighet, og det kan eller ikke kan være tilgjengelige i ditt område. Det implementerer rådgivning eller analyse i tillegg til tradisjonell avhengighet terapi.

Hvor det er gjort

Vurderingen kan gjøres over telefon i noen tilfeller. Andre ganger det er gjort direkte på behandlingssenteret eller gjennom en mellommann, for eksempel en statlig subsidiert program som spesialiserer seg på å lage vurderinger. Vær forberedt på å svare på lignende spørsmål mer enn en gang som du kan bli pålagt å svare på spørsmål over telefon, på et anlegg som har spesialisert seg på vurderinger, og når du melde deg på behandlingssenteret i-person. Det kan være en langtekkelig prosess, men det er vel verdt tiden når resultatene inkluderer ofte få et liv verdt å leve.