Digidexo.com

Gulrot varianter for juicing

Gulrot varianter for juicing


Juicing gulrøtter gir kroppen med en mega-dose av vitaminer og mineraler som kalsium og beta karoten. Alle gulrot varianter er stappfulle av ernæring, men noen har ulike smaker. Rå gulrot juice er en potent tonic for folk som ønsker å detox og ernære kroppen raskt med et støt av vitaminer. Drikke rå juice forbigår fordøyelsen slik at næringsstoffene absorberes i blodstrømmen raskere. Gulrøtter inneholder en liten mengde sukker slik at dette kan føre til en liten økning i blodsukkeret også.

Bertan

Juice bertan gulrøtter hvis du liker din juice virkelig søt. Disse gulrøtter er mye søtere enn de fleste varianter fordi de inneholder mer sukker. Som andre varianter disse gulrøtter inneholder en høy mengde av beta karoten, vitamin C og kalsium. Disse gulrøtter er tett og crunchy med en dyp oransje farge. Bertan gulrøtter er også veldig tykk i diameter fra rot til tupp, med mørkegrønne blader.

Lilla Gulrøtter

Lilla gulrøtter, også kalt asiatiske gulrøtter, har et høyt innhold av næringsstoffer og til og med spesifikke antioksidanter som anthocyanin. Antocyanin er en antioksidant som beskytter cellene og styrke immunforsvaret, ifølge Dr. Nicholas Perricone, forfatter av "Forever Young" og "The Wrinkle Cure." Denne antioksidanten kan også bli funnet i acai bær og laks også. Lilla gulrøtter er lik bær fordi de begge inneholder antioksidanter som vitamin C, anthocyanin og vitamin A. Fargen er mørk lilla, burgunder eller blålig så saften er ikke orange.These gulrøtter har en mer krydret smak sammenlignet med andre tradisjonelle gulrøtter . Bladverket er stor og mørk grønn, noe som gjør dem lett å trekke fra bakken. Asiatiske gulrøtter er også tykk på toppen nær roten og tynnere mot spissen.

Nantes

Nantes gulrøtter er utbredt fordi denne varianten kan vokse veldig fort. Gulrøtter spire innen 12 uker for å bli plantet. Disse typer av gulrøtter er oransje og tykk i diameter mot den øvre og tynnere mot tuppen. Nantes gulrøtter blir ofte sett i dagligvarebutikker på grunn av sin raskt voksende ganger. Saften er oransje, og disse gulrøtter inneholder et bredt utvalg av næringsstoffer akkurat som andre varianter. Nantes er høy i beta karoten, kalsium og andre mineraler. Disse gulrøtter har en søt smak.