Digidexo.com

En Nutrition Plan Med Power Foods

En Nutrition Plan Med Power Foods


Utvikling av en ernæring plan som inkluderer makt mat er et smart valg når du oppretter et balansert kosthold plan. Strøm matvarer er matvarer som har en stor mengde næringsverdi og få negativer, som inneholder transfett. De er lastet med antioksidanter, er ofte høy i fiber og inneholder fytokjemikalier som bidrar til å forhindre visse sykdommer.

Proteiner

Strøm mat med høyt protein inkluderer laks, sardiner, naturlig peanøttsmør, nøtter, belgfrukter og soyabønner. Laks er høy i omega-3-fettsyre, som har blitt vist å redusere dårlig kolesterol i kroppen. Sardiner er også høy i omega-3, samt kalsium og niacin. Naturlig peanøttsmør og muttere gir kroppen med sunn fett, magnesium, fiber og fosfor. Belgfrukter er høy i proteininnhold og fiber mens den er lite fett, slik at de er utmerkede friske kilde til protein.

Korn

Hele korn kan betraktes som en makt mat kategori, som det er mange hele korn som gir en rekke ernæringsmessige fordeler. Denne kategorien inkluderer brun ris, bygg, bulgur, linfrø, quinoa, havre og hvete bakterie. Hele korn er full av sunn fiber, ta lengre tid for å konvertere til energi i kroppen enn bearbeidede korn, og inneholder næringsstoffer som for eksempel vitamin A, vitamin B2, niacin, mangan, kalium, sink, selen, kobber og jern.

Grønnsaker og frukt

Makt mat i frukt og grønnsaker kategorien omfatter mørke grønne blader som spinat, grønnkål, grønne grønnsaker og sennep greener. Avokado gir sunt fett samt en gunstig mengde kalium. Bær og granatepler er høy i antioksidanter og vitamin C. Tomater inneholder lykopen, som er et karotenoid som bekjemper kreft. Hvitløk og løk inneholder fytokjemikalier som øker immunforsvaret og bekjempe sykdom. Innlemme disse super mat i ditt daglige kosthold kan bidra til å forebygge sykdommer fra forming i fremtiden.

Fett

Sunt hjerte fett bør være begrenset i de fleste dietter, men noe fett er nødvendig for hjernen å fungere optimalt. Strøm mat fett kommer fra blant annet olivenolje, avokado, nøtter, frø, fisk og andre sunne oljer i kostholdet i små mengder. Sunne oljer inkluderer kokos, grapefrukt, solsikke og safflower. Unhealthier oljer inneholder raps, grønnsaker og smør fordi de inneholder transfett som ikke gagner mennesker.

Annet

Strøm matvarer som ikke lett passer inn i en annen kategori inkluderer mørk sjokolade, rødvin og grønn te. Mørk sjokolade er full av flavenoids som bidrar til å øke humøret og reduserer dårlige kolesterolet i kroppen. En liten mengde mørk sjokolade med et høyt cacao innhold er nødvendig for å være fordelaktig, som sjokolade også inneholder sukker og fett. Rødvin, i moderate mengder, kan bidra til å redusere tilstoppede arterier samt gi kroppen med antioksidanter. Denne kraften mat bør ikke brukes av dem med helse eller alkoholproblemer, som overstiger risikoen belønningene. Grønn te inneholder antioksidanter som kan bidra til å bekjempe sykdommer og kan være drakk daglig som en del av et sunt kosthold plan.