Digidexo.com

Naturlige metoder for fjerning av ørevoks

Naturlige metoder for fjerning av ørevoks


Påvirket voks i øret kan felle bakterier og la den føre til infeksjoner og hørselstap. Til tross for farene ved ørevoks, sin naturlige forekomst i øret spiller en viktig rolle i å holde øret sunn og smurt. På grunn av de positive og negative effekter som ørevoks inneholder og den skjøre natur av øret, bør fjerning av voks bli kontaktet med kunnskap og sikre metoder.

Mykne og Skyll

Den sikreste naturlig metode for fjerning av ørevoks er levert av Mayo Clinic. Prosessen innebærer å tilsette voks ved å plassere et par dråper mineralolje, hydrogenperoksyd eller glyserin (alt tilgjengelig på den lokale stoffet store) i øret hver dag i opptil fire dager. Myknet voks er så lett å fjerne ved hjelp av en prosess som kalles vanning. Vanning innebærer å bruke en gummi pære sprøyte (også funnet på det lokale stoffet butikken) å presse varmt vann inn i hver øregangen. En tilt av hodet gjør at vannet kan renne ut av øret når vanning er fullført. Nedtoningen og vanning prosessen må gjentas flere ganger for å endelig løsne blokkeringen.

Eliminere årsaken

Forfatterne av The Natural Remedy Bibelen, John Lust og Michael Tierra, tyder på at voks buildup oppstår på grunn av kostholdet. Ifølge Lust og Tierra, vil ørevoks løsne av seg selv gjennom tyggeprosessen. Overflødig oppbygning oppstår når legemet gjør mer enn tyggeprosessen kan ta vare på. Det er foreslått at rike, altfor raffinerte matvarer føre til at voks for å samle så raskt at kroppen ikke kan eliminere den. Tanken på å spise en mer sunn diett som inkluderer en høy mengde av hele korn og færre rike og bearbeidet mat kan bidra til å forsinke voks prosessen. Den ekstra tygging som kreves av en slik diett vil bidra til å eliminere de naturlig voks.

Hva du ikke å gjøre

Ikke forsøk å grave ut ørevoks med vattpinner eller hårnåler. Disse elementene kan skade øregangen og slag øret ytterligere ved å skyve voksen lenger inn i øret. Hvis voks ikke fjernes ved hjelp av disse forslagene, til en avtale med en familie lege har voks fjernes anbefales.

The Mayo Clinic sier at bruken av øret candling bør unngås. Fremgangsmåten involverer bruk av en kjegleformet lys som er oppvarmet og plasseres inne i øregangen til å skape et vakuum som er ment for å trekke ut voksen fra øret. Det er ingen undersøkelser støtter denne teorien. Prosessen kan brenne og skade øret og øregangen og forårsake ytterligere hindringer.