Digidexo.com

Matvarer rike på Alpha Lipoic Acid

Matvarer rike på Alpha Lipoic Acid


Alfa-liponsyre er klassifisert som både en antioksidant og et næringsstoff. Det hjelper å slå glukose til energi, beskytte celler fra oksygen skade, og vedlikeholde forsyninger av vitamin E og C. Alpha-liponsyre skiller seg fra mange andre antioksidanter i at det kan fungere i både vann og fett, mens de fleste bare kan utføre i ene eller den andre. Dette gunstig næringsstoffet er viktig for kosthold alle mennesker, uansett hvor mange opplever mangler på grunn av dårlige matvaner.

Animalske produkter Mat Kilder

Dyr, som mennesker, trenger alpha liponsyre å fungere tilfredsstillende, og de lagrer skytende beløp i nyrer, lever og hjerte. Vanligvis er disse antatt å være de mest fordelaktige muligheter til å velge en del av dyret til å spise i den hensikt å få ekstra alfa-liponsyre. Imidlertid vil andre deler av dyret også bære noen nivåer av næringsstoff. Vegetarianere bør bry seg med de nivåene som de mottar uten forbruket av kjøtt.

Vegetabilsk Mat Kilder

Mørk grønn, grønne råvarer er gode kilder til alfa liponsyre, blant andre viktige vitaminer og næringsstoffer. Grønnkål, spinat og brokkoli er blant de mest fremtredende av leverandører i vegetabilsk familien. Vegetarianere, spesielt bør forsøke å konsumere en god mengde av hver av disse grønnsaker for å sikre at de får en stor mengde av dette næringsstoff.

Kosttilskudd og andre nærings Kilder

En av de viktigste kildene til alpha lipoic syre er gjær, som inneholder en overflod av antioksidanter. Selv om dette er den mest tett form av spiselige alfa-liponsyre, er det ikke nødvendigvis den mest tilgjengelige. Kosttilskudd, slik som tabletter, er også tilgjengelige for dem som foretrekker den enkle metode for forbruk eller større sikkerhet for at de får en tilstrekkelig mengde av næringsstoffet. Mange helsekost og vitamin butikker tilbyr en pille form av dette produktet for forbrukeren å kjøpe.

Terapeutiske bruksområder og mat faktorer som bidrar til Mangler

Det er mange ulike terapeutiske bruksområder og fordeler som leger og ernæringsfysiologer attributt til alfa liponsyre, inkludert begrense celleskader, bidrar til å kontrollere insulin, og forebygging av grå stær, kronisk tretthet syndrom og leversykdom. Bevisene til direkte støtte noen av disse preventions er noe begrenset, men. De fleste mennesker som viser tegn på svakheter knyttet til alfa liponsyre feil det for en mangel på vitamin C, som symptomene er ganske like. Personer som ikke spiser kjøtt bør være spesielt forsiktig i å overvåke deres helse. En mangel som skyldes en mangel på vitaminene C og E, kan koenzym Q10 (Q10) og NADH også attributt til redusert nivå av denne antioksydant.