Digidexo.com

Virkningene av Mycoplasma

Virkningene av Mycoplasma


Lungebetennelse er en betennelse i lungene som kan være forårsaket av en rekke virus, bakterier eller sopp. Mycoplasma lungebetennelse er en bakterie ansvarlig for mange tilfeller av å gå eller atypisk lungebetennelse. Dens utbruddet er gradvis og sykdommen har en tendens til å ha en mer forlenget kurs enn andre former for lungebetennelse. Noen mycoplasma symptomer kan være en indikasjon på mange sykdommer og tilstander. For en nøyaktig diagnose, se helsepersonell.

Tørr hoste

Voldsom hoste spasmer som produserer lite slim kan være et tegn på mykoplasma lungebetennelse. Bakteriene irritere og inflame lungene, men lungene ikke gi noen puss eller slim i respons. Selv om luftveiene ikke prøver å fordrive slim, er den irritasjon og inflammasjon fra infeksjonen nok til å generere en hosterespons. Derfor kan en person som lider av en mykoplasma lungebetennelse infeksjon har en vedvarende tørr hoste.

Feber

Feber er kroppens forsvarsmekanisme mot patogener som virus og bakterier, så det er sannsynlig at du vil få feber hvis smittet med mykoplasma lungebetennelse. Fordi atypiske pneumonier har en lengre inkubasjonstid og varighet, kan feber vare lenger enn bare en dag eller en uke. Du kan ikke engang være klar over din feber; sin eneste tegn kan være overdreven svetting. Mycoplasma lungebetennelse kan være den skyldige for deg som lider av både tørrhoste og overdreven svetting.

Fatigue

Det er et symptom assosiert med mange sykdommer. Kroppen din trenger mye energi for å bekjempe infeksjoner som kan forlate kroppen din følelse sliten eller svak. Den mykoplasma kan forårsake muskler til å bli stiv og svak. Hvile og søvn er viktig hvis du finner ut at du har atypisk lungebetennelse.

Brystsmerter

Mycoplasma lungebetennelse kan forårsake brystsmerter. Dette kan være forårsaket både av inflammasjon i lungene og også av kraften av hoste. Brystsmerter kan være en indikasjon på mange sykdommer og tilstander, noen av dem ganske alvorlig. Hvis du har dette symptomet, kan du se din primære omsorg leverandøren så snart som mulig. Ellers bør brystsmerter avta etter hvert som du gjenopprette fra sykdommen.