Digidexo.com

Tegn og symptomer på Brain Damage Fra alvorlig dehydrering

Tegn og symptomer på Brain Damage Fra alvorlig dehydrering


Alvorlig dehydrering er en alvorlig tilstand som kan forårsake død hvis det ikke blir behandlet umiddelbart. Advarsel tegn på alvorlig dehydrering inkluderer liten eller ingen urinproduksjon i en åtte-timers periode, til minimal spytt i munnen og manglende evne svette eller produsere tårer. Dehydrering ofte resultater fra sykdom eller fysisk overanstrengelse. Ifølge University of Chicago, hvis dehydrering oppdages raskt og behandles, er en full gjenoppretting er mulig. Men hvis den forblir ubehandlet for lenge, kan dehydrering føre til heteslag og føre til permanent hjerneskade.

Beslag

Ifølge Drexel University, kan alvorlig dehydrering forårsake anfall og kramper. Dette er en tidlig varsling tegn på mulig hjerneskade utvikling i løpet av dehydrering krise dersom den ikke behandles umiddelbart.

Kognitive Tegn og symptomer

Ifølge University of Maryland Medical Center, en manglende evne eller nedsatt evne til å forstå og ta avgjørelser er et tegn på hjerneskade. Problemer med å huske, konsentrere seg eller lesing er også vanlige symptomer. I tillegg kan de som lider av hjerneskade glemmer eller være helt uvitende om endringene i sine kognitive eller fysiske evner.

Atferdsendringer

En markert endring i atferd er en hyppig symptom på noen som lider av hjerneskade. Dette vises ofte som depresjon og kan omfatte intense uttrykk for følelser. Depresjon kan være situasjonsbestemt eller et tegn på fysiske eller hormonelle endringer som følge av hjerneskade.

Problemer med motorisk funksjon

Hjerneskade tegn og symptomer inkluderer mangel på balanse og problemer med koordinering. Hjernen kan ikke være i stand til å koble ønsket bevegelse med de tilsvarende hjernen signaler som er nødvendige for å fullføre handlingen. Muskelsvakhet kan også være involvert. Andre tegn og symptomer på hjerneskade omfatter tilsløring av tale og svelgeproblemer.

Muskelsvakhet

En vanlig symptom på hjerneskade og heteslag er svakhet som er fokusert på en side av kroppen. Selv om den svakhet kan avtar, kan det være en varig tilstand. Den fysiske svakhet kan også være ledsaget av nummenhet. Men dette kan ikke alltid nummenhet isoleres til de svekkede områder.

Smerte

Økt følelse smerte er et symptom på hjerneskade. Smerten kan variere i intensitet, og kan være lokalisert eller utbredt. Ifølge National Stroke Association, endringer i smerte opplevelser ikke forårsaket av ødelagte nerver. Snarere, de stammer fra hjernens manglende evne til å behandle informasjonssignaler. Dessverre kan dette symptomet forårsake andre symptomer, som muskelsvakhet, å forverres.

Fatigue

Fatigue er et annet symptom på hjerneskade som kan være forårsaket av depresjon, smerte, muskelsvakhet eller nyrefunksjon eller andre problemer forbundet med hjerneskade. Dette tretthet kan være en midlertidig eller kronisk problem.