Digidexo.com

Hvordan å stoppe Snorking Med Hypnose

Hvordan å stoppe Snorking Med Hypnose


Snorking er vanlig som folk alder. Musklene i hals og nakke mister tone; når de er løs, oppstår snorking. Men det kan bli stoppet ved bruk av hypnose, et kraftig verktøy å bruke sinnet til å overvinne muskelavslapning.

Bruksanvisning

•  Finn en kvalifisert hypnoterapeut. Hypnoterapi er ikke godkjent av FDA, så de fleste stater ikke krever lisensiering. Derfor, be om anbefalinger fra munn til munn, eller online. Sørg for at du går til noen du stoler på og føler deg komfortabel med.

•  Gå til hypnoterapeut med et åpent sinn. Det kan ta flere ganger før snorking stopper. Din hypnoterapeut vil lære din underbevissthet til å stramme musklene i nakken og halsen, slik at du ikke snorke.

Planlegger å tilbringe mellom $ 50 og $ 100 per økt. Når du vet hvordan teknikkene fungerer, spør din terapeut hvordan å duplisere sine teknikker hjemme eller se om du kan spille inn sine økter. På den måten kan du lytte til din terapeut før du går til sengs.

Nyt søvn. Du vil nå kunne sove uten snorking. Det bør være en mer avslappet, fredelig søvn.

Tips og advarsler

  • De samme metoder som fungerer for snorkere kan også arbeide for partnere av snorkere. Hvis du ikke kan få partneren din til å prøve hypnose, kan du bruke den til å slå sin snorking lyder inn bakgrunnsstøy. Det er en fin måte å få en god natts søvn.
  • Hvis du ikke kan stoppe snorking med hypnose, kan du ha en mer alvorlig type problem, som søvnapné. Disse episode faktisk føre til pusten din for å stoppe et øyeblikk og kan føre til hjertesykdom. Hvis snorking vedvarer, kan du se en søvnspesialist.