Digidexo.com

Mycostatin bivirkninger

Mycostatin, kjent generisk som nystatin tabletter, er et stoff som brukes til å behandle symptomer på en rekke soppinfeksjoner. Bruken av dette stoffet kan føre til at antall milde til alvorlige bivirkninger basert på den aktuelle personen.

Hva er Mycostatin?

Mycostatin er et reseptbelagt legemiddel som er klassifisert som en anti-sopp. Ifølge Drugs.com, Det behandler spesielt soppinfeksjoner som forekommer i tarmen, mage og slimhinner. For å eliminere soppen, mycostatin angriper cellemembranene til de infiserte cellene slik at soppen er ikke lenger fungerer.

Vanlige bivirkninger

Selv om det er pasienter som opplever få eller ingen bivirkninger, mens andre kan oppleve følgende vanlige bivirkninger: kvalme, oppkast, diaré, mageproblemer og irritasjon i munn. Vedvarende eller forverring av noen av bivirkningene fra listen ovenfor kan tyde på en alvorlig tilstand. Søk øyeblikkelig legehjelp i et slikt scenario.

Alvorlige bivirkninger

Ifølge Drugs.com, "Frekvensen av bivirkninger rapportert hos pasienter som bruker Mycostatin er mindre enn 0,1 prosent." Følgende allergisk reaksjon bivirkninger er sjeldne, men alvorlige: utslett, kløe, elveblest, hevelse i munn og ansikt, problemer med å puste, og tetthet i brystet. Kontakt legen din umiddelbart ved angrep av noen av disse alvorlige bivirkninger.

Ved hjelp av Mycostatin

Riktig bruk av Mycostatin avhenger i stor grad i form av medisiner du tar. Tablettene bør tas med et fullt glass (8 oz.) Vann og svelges hel. Disse tablettene kan også tas med eller uten mat. Pastiller skal tas oralt og tillatt å oppløses fullstendig i munnen. Pastiller skal ikke svelges, da det kan føre til en feil frigjøring av stoffet. Mycostatin i flytende form må ristes før bruk og målt med den medfølgende måleverktøy.

Advarsel

Aldri ta en dobbel dose av Mycostatin for å kompensere for en glemt eller hoppet over dose. Selv om tegn på infeksjon kan synes klare, fortsetter å ta medisinen for normert tid. Avsluttet bruk før beskjed om å gjøre dette kan resultere i tilsynekomsten av infeksjon. Diskuter med legen din farene ved å ta Mycostatin mens de er gravide eller ammer.