Digidexo.com

Urter for å bli kvitt Revmatoid Artritt Pain i Knees

Inkluder noen urtemedisiner i ditt arsenal mot leddgikt, og du kan få bedre resultater enn bare medisiner alene. Mange naturlige rettsmidler er tilgjengelige for felles og knesmerter. Flere har nylig blitt bevist gjennom kliniske forsøk for å være effektive i å lindre symptomene på leddgikt.

Demonstrert Herbal Supplements

Nøkkelen til å bruke naturlige urter effektivt er å inkludere dem i kombinasjon med legens anbefalte medisiner, sunt kosthold og moderat trening.
Først forstå hvorfor du har leddsmerter. Leddgikt skjer fordi kroppens immunsystem reagerer på ytre elementer som giftstoffer, bakterier eller allergener. Medisinsk vitenskap viser at dette over-reaksjon produserer betennelse og smertefull hevelse i leddene og omkringliggende vev.
Ta 400-600 milligram gurkemeie daglig. Gurkemeie er en kraftig antioksidant og anti-inflammatorisk agent. Den store krydder i karri, er det påvist å gi avlastning for auto-immune sykdommer, leddgikt og senebetennelse.

Ingefær

Prøv å ta 500-1000 milligram ingefær daglig. I likhet med roten anlegget gurkemeie kommer fra, er ingefær en sterk anti-inflammatorisk og kan tas som en kapsel eller drukket som te.

Djevelens Claw

Devils Claw er en ekstremt kraftig anti-inflammatorisk agent og er spesielt effektiv i behandling av revmatoid artritt. Bruk av denne urten bør overvåkes av lege på grunn av urten potens.

Noen Super Foods

Ananas og papaya inneholder Bromelian, en annen kraftig anti-inflammatorisk agent. Kanel, basilikum, persille og hvitløk alle har anti-inflammatoriske egenskaper og vil være en stor smaker tillegg til ditt arsenal mot leddgikt.
Noen matvarer øker betennelser og smerter av leddgikt. For mye rødt kjøtt, egg, meieriprodukter og sukker alle kan gjøre leddgikt symptomer verre. Alle disse matvarene gjøre kroppen mer syrlig, noe som vil gjøre betennelser og leddsmerter verre.

Arbeid Pain Away

Mange studier har knyttet moderat trening for å administrere leddgikt smerte og hevelse. Regelmessig mosjon smører leddene og brusk. Bone tapet er redusert og smerte og hevelse er redusert.

Trening har positive langsiktige fordeler for både fysisk og psykisk helse. Folk som trener regelmessig sover bedre og lider mindre av depresjon og smerte.

Ta ansvar for ditt Pain

Kombiner et sunt kosthold med kosttilskudd og moderat trening for å effektivt redusere symptomene på leddgikt. Over tid, kan bruk av urte kosttilskudd og gode matvalg føre til mindre reseptbelagte narkotikabruk og en sunnere, gladere kropp.