Digidexo.com

Årsaker til Foot Arch Pain

Årsaker til Foot Arch Pain


Fot bue smerte kan være ødeleggende og frustrerende. Forstå årsakene til foten din erke smerte kan være det du trenger for å få behandling for å løse problemet.

Plantar fasciitis

Plantarfascien er sterkt band som går på tvers av buen av foten din støtter buen. Av dette konseptet kan bli forverret, betent og sår. Når betent, har du en tilstand som kalles plantar fasciitt. Ifølge National Institutes of Health, er plantar fasciitt en av de vanligste årsakene til fots smerte. Smerten forbundet med denne tilstanden fører ofte en inkonsekvent brennende følelse i hælen og fotbuen. Smerten av plantar fasciitt kan dempes med tøyningsøvelser og herdet med en kombinasjon av hvile og tilpasset fottøy.

Flat Feet

En tilstand som kalles pes planus, eller flate føtter, fører fot bue smerte som følge av måten en person med flate føtter må gå. Noen mennesker også oppleve smerte fordi to bein i foten er smeltet sammen feil. Flate føtter ofte utvikler seg i barndommen, men kan oppstå plutselig hos personer over 60 år Ofte kan smertene bli løst gjennom bruk av anti-inflammatoriske medisiner og orthotic sko inserts. Yngre barn med dette problemet nytte oppkvikkende anklene å øke sine turer.

Strain

Føtter bære byrden av de fleste daglige aktiviteter. Enten kjører en maraton eller vandre rundt på kontoret i et par av dårlig tilpasset sko, konstant belastning på foten fører til fot bue smerte. For å hindre en mer alvorlig og kronisk tilstand som senebetennelse, er det viktig å hindre foten belastning. Bruk alltid sko som passer godt og er aktuelle for den type aktivitet du er engasjert i. Hvis smertene vedvarer, bør du vurdere å hvile føttene og iført orthotic innleggssåler når du må være på føttene.

Gikt

Feet er fulle av brusk som hjelpemidler i demping hvert trinn. Når dette imidlertid brusk begynner å erodere eller endres, kan den fortsatte belastning forårsake artritt. Ifølge Artritt Foundation, folk som forsømmer fotproblemer og foten smerte hele sitt liv er mer sannsynlig å utvikle leddgikt i føttene senere i livet. Leddgikt er ikke kureres, så du bør ta alle skritt for å ta vare på føttene for å hindre denne ødeleggende sykdommen.

Medisinske tilstander

Personer med blod og nerve lidelser er ofte plaget av føtter problemer. De med diabetes, Parkinsons sykdom, ben eller foten misdannelser eller ryggmargs misdannelser kan ha vanskeligheter gåing på grunn av sine lidelser. Disse sted belastning på buene av føttene. Spesialverktøy for å hjelpe til å dempe trinn eller går på riktig måte kan anvendes for å lindre smerten i denne situasjonen.