Digidexo.com

Eye øvelser for Tracking Problems & Perception

Personer som opplever problemer med å spore gjenstander eller ord, så vel som de som har problemer med å bedømme avstander eller fokusere eller oppfatning vanskeligheter kan dra nytte av en rekke øye øvelser som bidrar til å styrke musklene bak øynene, noe som resulterer i forbedret visjon og skarphet. Eye terapi øvelser kan utføres hver dag av unge og gamle for å forbedre lesing, kjøring og hverdagslige oppgaver. Persepsjon og Eye Tracking øvelser kan utvikles av øyelegen.

Sporing

Sporing av gjenstander gir oss muligheten til å se ting som de er i bevegelse. Øvelser som tilbyr bevegelige mål som hjelper øyet fokus og spore disse målene kan styrke øyet muskler og forbedre visuell koordinering som forbedrer sporing evner. For eksempel kan en type sporing øvelse for øyet inkluderer øye-hånd trekk. Ha en person stå foran deg holde et objekt, for eksempel en blyant. Be personen til å flytte blyanten til forskjellige steder. Personen trener hans eller hennes øyne må følge eller spore blyanten som den personen beveger den. Flytte objektet i en rett linje på et moderat hastighet for å oppmuntre øyet å forbli konsekvent fokusert på objektet.

Perception

Perception øye øvelser hjelpe øynene gjenkjenne kjente objekter. En av de beste øvelsene for persepsjon er barndoms spill som krever en person til å se på to lignende bilder eller tegninger og finne gjenstander som mangler eller forskjellige mellom bildene. The Memory spillet er også en god visuell hukommelse øvelse som bidrar til å utvikle oppfatning. The Memory spillet kan være engasjert på flere forskjellige måter, fra å observere et bilde i opptil et minutt og deretter huske så mange detaljer om det som du muligens kan når tiden er opp, til å spille Memory med kort, spredt ut og plasseres med forsiden ned på gulv eller et bord. Snu ett kort av gangen, matchende kort i sett på 2, 3, 4 og så videre til alle kortene er borte.

Tracking Speed

Økende sporing og oppfatning av hastighet hjelper utøve øynene og styrker fokus evne. Utøve øynene ved å henge en tennisball fra taket eller en døråpning med en hyssing holdes på plass med en tack. Ballen skal henge på nesen nivå. Sett ballen i bevegelse, svingende fra side til side og opprettholde fokus på ballen med øynene. Hold hodet stille mens sporing ballen med øynene. Du kan også svinge ballen mot deg og fra deg mens du gjentar eye tracking, holde hodet fortsatt. En annen variant av dette øyet øvelsen er å ligge på ryggen på gulvet rett under ballen. Få noen til å svinge ballen i en sirkulær bevegelse, mye som hendene på en klokke. Følg ballen med øynene, igjen holde hodet fortsatt hele.