Digidexo.com

Hvordan søke et Eye Patch

Iført en øyelapp er en vanlig foreskrevet behandling for øye problemer og skader. Eye plastre er slitt etter øyekirurgi, eller etter en skade som en korneal abrasjon (en ripe på overflaten av øyet). Daily øyelapp bruk kan være foreskrevet for en pasient diagnostisert med amblyopi (lat øyne) eller skjeling (krysset øyne), som dekker den sterke øye vil kreve bruk (og styrke) av den svake øyet. Det er tre hovedtyper av øyelapper: selvklebende øyelapper som fester seg til huden rundt øynene; øyelapper som festes til briller og stoff øye patcher som er slitt med en stropp rundt hodet.

Hvordan søke et Eye Patch

Juster øyelapp for komfort. For et stoff patch, justere hodebøylen slik at den sitter godt rundt hodet. Stroppen bør være akkurat stram nok til å holde plasteret på plass. Lapp over et øye tropp som er for stramt vil føre til en hodepine eller ubehagelig friksjon i ansiktet og hodebunnen.

Legg et stykke gasbind over øyet for å holde øyelokket lukket. Mange øyelapper ikke direkte kontakt med øyelokket, særlig i tilfellet av et individ med dyptliggende øyne. Dette betyr at den enkelte kan instinktivt holde øye åpen under øyet lapp, som fører til ubehag og forsinket tilheling. Gasbind vil holde kontakt med øyelokk, holde øye lukket.

Sett øyelapp på det angrepne øyet og om nødvendig sette en timer eller vekkerklokke. Sette en tidtaker kan være nyttig når du bruker en øyelapp å behandle skjeling eller amblyopi, som øyelapp må bæres for en bestemt mengde tid hver dag.

Unngå kjøring, sykling og andre potensielt farlige aktiviteter som krever god dybdesyn mens iført øyelapp. God dybdesyn krever bruk av to øyne, så iført en øyelapp har en dramatisk effekt på dybdesyn. Barn og eldre personer bør holdes borte fra trappen for å unngå fall mens øyelapp er på plass.

Fjern øyelapp på slutten av den foreskrevne daglige økten eller om natten hvis øyelapp er utslitt etter en skade eller operasjon. Dette vil bidra til å begrense irritasjon fra øyet patch stropp eller fra limet i tilfelle av et klebe øye lapp.

6. Påfør hydrokortison krem til noen områder av hudirritasjon forårsaket av limet på en øyelapp. Huden irritasjon er vanligvis et resultat av en allergisk reaksjon på limet og hydrokortison krem ​​vil behandle som reaksjon.

Hint

  • Hvis det oppstår irritasjon fra selvklebende øyelapper, bytte til en stofflapp eller bruke saks til å klippe båndet av lim for å redusere bredden på klebefeltet. Mindre lim vil kontakte huden, noe som resulterer i mindre irritasjon. Hypoallergeniske selvklebende øyelapper kan være et godt alternativ for pasienter med sensitiv hud.