Digidexo.com

Den beste dietten for en hypoglycemic å miste vekt

Den beste dietten for en hypoglycemic å miste vekt


Hypoglykemi er en tilstand som kan ha en alvorlig innvirkning på dine matvaner og energi. Heldigvis er den nåværende trenden med små måltider og begrenset sukker som en måte å diett for vekttap svært lik den typiske hypoglycemic kosthold. Det er noen retningslinjer å huske på.

Sukker og fiber

I både en hypoglykemisk og en typisk vekttap diett, unngå alle "tomme kalorier" funnet i det høye sukkerinnhold i søtsaker og sukker drikker. Foods produkter som brus, kjeks, sukker, godteri, kake og iskrem må kuttes ut av dietten. Erstatte disse produktene med komplekse karbohydrater som er rik på hele korn, som bygg og quinoa. Komplekse karbohydrater tendens til å ta lengre tid å bryte ned i tarmen. Dette vil føre til en mer balansert blodsukker enn om du hadde spist noe annet enn søtsaker. Hele korn, belgfrukter, nøtter, frø og inneholder ikke bare komplekse karbohydrater, men også fibre som forsinker fordøyelsen, for tømming av magesekken, og absorpsjonen av glukose. Fiber har vært koblet til vekttap og avgiftning.

Proteiner og fett

Belgfrukter, nøtter og frø inneholder også protein og de "gode fettstoffer" kjent som enumettet fett. Disse fettsyrene har vist seg å bidra til å regulere blodsukkeret og å være en viktig del av hjerte-sunn diett kjent som Middelhavet diett. Populære dietter som Zone Diet har også pekt på enumettet fett som den beste fett for vekttap. Unngå mettet fett i kjøttprodukter, men svært magre og farm-reist kjøttprodukter har en tendens til å ha mye mindre fett og er en stor kilde til protein. Protein er en god energikilde for hypoglykemisk og må forbrukes ved hver av de seks små måltider som anbefales for diett.

Hva skal unngås

Unngå eller eliminere koffein i form av kaffe, te, brus eller medisiner. Siden koffein stimulerer produksjonen av adrenalin, legger det til allerede høyt nivå av adrenalin opprettet av hypoglykemi selv. Alkohol er en potensiell årsak til hypoglykemi, og kan føre til at et overskudd av glukose i kroppen. Siden alkohol har en tendens til å dra ned en diett uansett, er det sannsynligvis en god idé å fjerne det helt også. Ingredienser som ofte kommer med konserveringsmidler og søtstoffer som høy fruktose mais sirup, delvis hydrogenert olje eller tunge sirup er dårlig for alle, inkludert hypoglycemics. Viktigst, hvis du tror at du lider av hypoglykemi bør du konsultere legen din om den beste spise plan for deg.