Digidexo.com

Beste måtene å gifte leveren

Beste måtene å gifte leveren


Leveren fungerer som et filter for kjemikalier, giftstoffer og avfall som går gjennom kroppen. Det renser stoffer fra blodet slik at viktige næringsstoffer er i stand til å nå våre organer vellykket. Når leveren er overeksponert for miljøgifter eller giftige buildup, kan det ikke fungere skikkelig. Når leveren ikke fungerer så godt som den skal, kan det hende du lider av næringsstoff ubalanse som fører til tretthet, sykdom og mage plager. Leveren kan avgiftet å øke generell fungering.

Fasting

En juice raskt vil rense leveren i alle giftige oppbygging raskt og effektivt. Drikk rene grønnsaker og frukt juice for minst tre til fire dager, og eliminere solid mat fra kostholdet ditt. Grønnsaker og frukt juice er best hvis de er laget ved hjelp av en juicer å unngå sukker, salt eller konserveringsmidler. Når juicing hjemme, bruker gulrøtter, selleri, kål, tomater, hvitløk og neper for en leveren rensing grønnsaksjuice. En frukt juice kan inneholde vannmelon, druer, epler, grapefrukt og andre frukter. Du kan også kjøpe disse juice på en helsekostbutikk; bare være sikker på at de inneholder ren juice for best resultat.

Urter

Ta urter som motherwort, løvetann, tumeric, kamille, estragon, goldenseal og peppermynte. Disse er kjent som bitre urter og bidra til å stimulere leveren til å øke galle. Dette vil hjelpe leveren prosess næringsstoffer mer effektivt. Urtete som inneholder løvetann og berberis er også nyttig for en leveren rensing.

Hydration

Drikk minst åtte 8 unse glass vann hver dag. Dette vil bidra til å skylle leveren av noen giftige opphopning. Tilsett en ss. sitronsaft og en ss. av aloe vera til vannet for å øke detoxing effekter.

Raw Foods

Etter fire-dagers faste, spiser bare rå frukt og grønnsaker for de neste tre til fem dager å videre detox leveren. Tilsett litt brun ris, olivenolje og psylliumskall for å forbedre fordøyelsen. Bruk en kjøkkenmaskin for å danne en pasta av disse matvarer for å hjelpe til med opptak av næringsstoffer.

Solid Food

Den dietchannel.com anbefaler å få store mengder av vitamin E, C og B-kompleks, samt kolin, metionin og cystein til ytterligere DETOX leveren. Matvarer som sitrusfrukter, blomkål, brokkoli, solsikkefrø, asparges, peanøtter, eggeplommer, rød paprika og bønner inneholder disse vitaminene og bør inkluderes i leveren renselsesprosess. Øk fast føde daglig etter faste perioden ved å inkludere disse matvarene i kostholdet ditt.

Anbefalinger

Må ikke svelges alkohol, koffein, mettet fett eller andre unaturlige mat i løpet av tarmen detox diett. Hold deg på diett i minst en uke og opp til mer enn tre uker for best resultat. Det kan ta ganske lang tid for leveren til å eliminere giftstoffer helt.