Digidexo.com

Erytromycin øyesalve & Instruksjoner for bruk

Erytromycin øyesalve & Instruksjoner for bruk


MayoClinic.com forklarer at oftalmisk erytromycin er et antibiotikum salve brukes til infeksjoner i øynene. Salven, kjent i USA av merkenavnet Romycin, kan også brukes til å hindre visse øyeinfeksjoner i nyfødte babyer; erytromycin øyesalve kan også brukes i forbindelse med andre legemidler øye avhengig øye infeksjon. For å kunne behandle en øyeinfeksjon med erytromycin øye salve, er det nødvendig å følge instruksjonene for bruk.

Klargjøring for bruk

The Mayo Clinic foreslår at du forbereder ved først å vaske hendene; er det viktig å holde applikatoren fri for bakterier for å redusere risiko for reinfeksjon. Å skape ytterligere en bakterie-fritt miljø for vellykket behandling av øyeinfeksjon, hindre spissen applikatoren fra berøre øyet eller andre flater; Tørk spissen med en ren klut når du er ferdig med den og sørge for at beholderen er tett lukket.

Dosering

Som forklart på MayoClinic.com, den dosen du trenger er avhengig av din spesielle øyeinfeksjon. Sørg for å lese etiketten gitt av legen din; hvis du har spørsmål om dose, ring din lege eller spørsmål på apoteket. Siden forskjellige styrker kan være foreskrevet, doseringen avhenger også av hvor sterk av en behandling du trenger. The Mayo Clinic gir følgende generelle dosering informasjon: For voksne og barn, bruk i øynene opp til seks ganger om dagen som anvist av legen din; for forebygging av neonatal konjunktivitt og ophthalmia neonatorum, bruk i øynene en gang ved fødselen. Hvis du ved et uhell glemmer dosen din, råder MayoClinic.com at du hoppe over ubesvarte dosen og bare fortsette med bruk hvis det er nesten på tide å bruke erytromycin øyesalve; Men hvis det ikke er nesten tid, gå videre og bruke salven så snart som mulig.

Søknad

Først bøye hodet bakover. Deretter trykker fingeren mot huden under øyet og trekk nedre øyelokk bort fra øyet, etterlot seg en plass for salven. Klem applikatoren og legg ca 1/3 av en tomme (eller beløpet anvist av legen din) av erytromycin øyesalve i den plassen du har opprettet. Gi slipp på huden din og lukk øyet; holde øye lukket i ett til to minutter for å sikre at erytromycin øyesalve kommer i kontakt med infeksjonen.