Digidexo.com

Svimmelhet Tilstand & symptomer

"Svimmelhet" er en vanlig medisinsk betegnelse for følelser av besvimelse, svakhet, og ør staver. Selv om svimmelhet er vanligvis ikke alvorlig, kan det være et symptom på alvorlige forhold.

Symptomer

Noen av symptomene på svimmelhet inkluderer balanse tap, svakhet, tretthet, kvalme, konsentrasjonsvansker, tåkesyn, svimmelhet og besvimelse.

Årsaker

Mange ting kan forårsake svimmelhet. Ifølge th Mayo Clinic, blir en følelse av balanse kontrolleres av signaler til hjernen fra det indre øret, øyet og nerver. Et avbrudd i disse signaler, slik som svimmelhet, kan forårsake svimmelhet.

Effekter

Svimmelhet kan forstyrre dagliglivet, spesielt hvis det vedvarer. Staver av svimmelhet og ørhet kan føre til ekstrem manglende evne til å konsentrere seg, noe som gjør normale aktiviteter vanskelig eller umulig.

Risiko

Under perioder med svimmelhet, er koordinering forstyrret, noe som gjør det lettere å falle. Dette kan være spesielt farlig hvis personen er i nærheten av trapper eller ting som kan skade ham hvis han falt på dem.

Forebygging / løsning

Svimmelhet noen ganger er en vedvarende komplikasjon av en underliggende tilstand. For å hindre svimmelhet, er det viktig å finne ut årsaken og unngå aktiviteter som utløser svimmelhet.