Digidexo.com

Naturlige urter for Skin

Naturlige urter for Skin


Forbedre utseendet og følelsen av huden din kan gjøres naturlig; det er ikke nødvendig å kjøpe dyre kjemikalier og behandlinger for å gjøre endringer i utseendet ditt. Plenty av alle naturlige urter vil gi deg gode resultater, og de er tryggere å bruke.

Kamille

Kamille har lenge vært kjent for sine beroligende egenskaper. Det fungerer godt på følsom hud og hår, på grunn av sin milde duft og tekstur. Kamille kan gjøres om til en lime å vaske ansiktet med eller lagt til unscented sjampo for å vaske håret.

Peppermint Leaves

Peppermynte blader har en rekke fordeler for huden din. De vil tone, minimere hevelse, nær åpne porene, forbedrer elastisiteten, fjerne rødhet, eliminere hudirritasjoner og legge klarhet til huden din. Peppermint er kjent for å oppdatere, stimulere og kjøle ned huden. Hvis din hudfarge er fet eller du har større porer, peppermynte blader fungere godt for å redusere disse effektene. Peppermynte kan også tilsettes til sjampoer og ansiktskremer. Bladene kan også fremstilles som en te.

Marikåpe

Marikåpe kan helbrede, lindre og rense tørr eller irritert hud. Begge bladene og roten kan tilsettes til lotions og såper å redusere svelling og bidra til å lukke store porer. Marikåpe fungerer også bra for sprukken hud på hender og føtter.

Aloe

Aloe er en av de bedre kjente urter. Det blir ofte brukt til å helbrede og lindre solbrenthet og tørr hud. Aloe kan også brukes for kutt, skraper, riper og fjerning av flekker eller urenheter. Det kan hjelpe huden din til å holde seg myk og beholde fuktighet.

Horsetail

Horsetail er noen ganger også kjent som Beauty Herb fordi det gir styrke til huden din og vev. Den er laget i en snerpende som kan avklare huden, lukker porene og hjelpe huden til å produsere nye hudceller. Dessuten kan hele planten brukes som et slipemiddel rengjøringsmiddel.

Rose Petals

Rose petals vil rense, tone, fukte, stimulere og beroliger tørr, sensitiv hud. Roseblader kan gjøres om til roseolje, rosevann, eller rose infusjon som kan legges til såper og kremer. Rose hip olje kan bidra til å helbrede arr og urenheter og forynge huden.