Digidexo.com

Ernæring for å hindre Fibroid Svulster

De hyppigst forekommende svulster i reproduktive organer av kvinner er fibroidtumorer. De er fibrøst bindevev og glatte muskelceller som dannes i livmoren. Årsaken til disse godartede svulster er ikke helt kjent, men det ser ut til at de utvikler en avvikende fra muskelcelle som multipliserer raskt på grunn av østrogen. Opprettholde en normal vekt og god ernæring for å hindre fibroid svulster er den beste.

Sunn vekt

Mindre fett på kroppen reduserer mengden av østrogen man produsere, siden det produseres i kroppsfett. Mindre østrogen hindrer veksten av fibroids. Det er ingen symptomer for fibroids for mange kvinner, men noen ganger mindre symptomer, som for eksempel trykk i bekkenet for andre. Over tid vil de fibroids vokse, og på et tidspunkt, vil behandlingen være nødvendig etter hvert som flere symptomene blir tydelige. Dag, er en hysterektomi den vanlige behandling. Spise en næringsrik, godt balansert kosthold, inkludert grønnsaker, hele korn, og frukt sammen med trening er ansett som den beste forebygging. Dette kutter ned på stress og vil gi deg en sterkere system til å bekjempe sykdom. Du må holde kroppsvekten din på sitt riktig nivå for din høyde og alder med optimal ernæring.

Nedre Østrogen

Senking østrogennivået i systemet vil bremse veksten av fibroids. Frukt, tang eller grønne grønnsaker, nøtter og frø, og hele korn bidra til å redusere østrogennivået. Soyaprodukter, med isoflavoner, bidra til å redusere østrogen i kroppen. For ernæring for å hindre fibroidtumorer, bør du unngå fettrik mat, sukker, koffein og alkohol. Hvis det er mulig, spise økologiske grønnsaker og frukt for å styre klar av insektmidler. Også redusere matvarer som har hormoner lagt til dem, for eksempel biff og full-fett meieri; med mindre, selvfølgelig, de er økologiske. Tar 400-800 IE naturlig vitamin E to ganger om dagen vil også bidra til å forsinke deres vekst.

Soy

Soya er den beste ernæring for å forhindre fibroid tumorer, selv om den har anlegg østrogener. Noen stimulere fytoøstrogener og noen hemme dem, men teoretisk kan fremme forholdene for fibroids å utvikle. Dr. Weil, grunnlegger og programdirektør i Arizona Center for Integrative Medicine, sier naturlig soyaprodukter kan beskytte mot muskelknuter, men soyatilskudd kanskje ikke. Han sa edamame, tofu, soyamelk og tempeh vil hjelpe mer enn vondt.

Forskning

En studie publisert i British Journal of Nutrition sier at jo mer soya kvinnene i studien spiste, jo mindre risiko for hysterektomi de hadde. Dette antydet at soya hadde en beskyttende effekt mot livmor fibroids, som er den viktigste grunnen for en hysterektomi.