Digidexo.com

Hvordan få en hårklipp med Nits

Hvordan få en hårklipp med Nits


Bli kvitt lus og luseegg er en langtekkelig prosess, bare på grunn av livsløpet til lus. Hodelus leve og formere seg i hodebunnen. Derfor har en person ikke bare stor voksen lus, men små egg kalt nits og nymfer som er de nyklekkede lus. Nits selv er festet til skaft av håret med en klebrig stoff, og de tar syv dager å klekke. Hvis du eller barnet ditt har nits, og du har problemer med å fjerne dem på grunn av lengden på håret, bør du vurdere en hårklipp. Nit gre vil bli enklere.

Bruksanvisning

•  Samle alle forsyninger inkludert saks, plastposer, plasthansker og nit kam. Du vil være å gi deg selv en hårklipp. Salonger har rett til å nekte service til alle, og de vil mest sannsynlig ikke gi en hårklipp til noen som har en lus. Salongen ønsker ikke å sette andre kunder. Ring fremover og diskutere saken med en stylist før du gjør en avtale, men ikke bli overrasket om hun nekter.

Vask håret med sjampo og balsam.

kam håret ut med fintannet nit kam. Spør en venn eller familiemedlem til å hjelpe deg, men har dem satt på plasthansker når du arbeider med håret ditt.

Knyt en strikk rundt håret på nakken, eller ønsket sted der du ønsker å kutte.

Be din hjelper å klippe håret så jevnt som mulig.

Umiddelbart kast håret i en forseglet plastpose.

Begynn prosessen med å fjerne nits. Hvis du ikke eliminere nits, vil lus gjensøke håret. Nå som håret er kortere, vil bruke nit kam bli enklere.

8. Fortsette å bruke nit kam inntil nits og lus er helt eliminert. Når hodebunnen er fri for disse skadedyr kan du gå til en stylist som profesjonelt kan klippe håret.

Tips og advarsler

  • Ikke gå til en salong og gjøre en avtale uten å fortelle stylist at du har nits.
  • Hvis du har en venn som er en frisør, spør henne om hun vil komme og hjelpe deg.