Digidexo.com

Viral encefalitt Symptomer

Viral encefalitt er hevelse av hjernen som oppstår på grunn av en viral infeksjon. I USA, er tilstanden ganske sjelden, forekommer i bare to av 1 million mennesker, ifølge Health. De som gjør kontrakten viruset vise en rekke symptomer.

Vanlige symptomer

Physicians 'Desk Reference rapporterer at de vanligste symptomene på viral encefalitt er feber og hodepine. Apati er et annet vanlig symptom.

Milde symptomer

Andre symptomer som oppstår oftere inkluderer leddsmerter og irritabilitet. I milde tilfeller symptomene etterligne de av influensa, ifølge Mayo Clinic.

Alvorlige psykiske symptomer

I mer alvorlige tilfeller, pasienter noen ganger utvikle psykiske symptomer, inkludert forvirring, hallusinasjoner og personlighetsforandring.

Alvorlige fysiske symptomer

Dobbelt syn, kramper, muskelsvakhet, nedsatt følsomhet for berøring, lammelser, skjelvinger, utslett og en fullstendig tap av bevissthet er blant de fysiske symptomer på mer alvorlige virus encefalitt infeksjoner.

Barnas Symptomer

Et spedbarn er soft spot eller fontanels ofte buler som et resultat av viral encefalitt. Stivhet i kroppen, oppkast og gråt som ikke kan bli beroliget gjennom vanlig trøst er andre symptomer som presenterer hos barn og babyer.