Digidexo.com

Måter å indusere arbeidskraft med narkotika

Arbeiderpartiet er den perioden av fødselsprosessen like før levering. Tiden i Arbeiderpartiet kan variere sterkt. En fødende kvinne vil oppleve korte sammentrekninger i livmoren hennes. I normal arbeidskraft, sammentrekningene føre til at livmorhalsen utvider seg og forberede seg på levering av en baby. Selv om arbeidskraft forekommer naturlig på egen hånd for de fleste kvinner, for noen må det bli indusert.

Indusere Ap

I visse situasjoner er det ikke ideelt å vente på naturlig arbeidskraft, slik at arbeidskraft må bidro sammen med medisinsk fagpersonell. En grunn for igangsetting av fødsel er en graviditet som har vart lenger enn 42 uker. På 42 uker morkaken - den viktigste livline for fosteret - begynner å bryte ned og ikke lenger er den optimale miljø for et ufødt barn. Så hvis en kvinne viser ingen tegn på arbeidskraft etter 42 uker, vil legen hennes vanligvis indusere arbeidskraft, i henhold til March of Dimes Foundation.

Andre grunner til å indusere arbeidskraft inkluderer hypertensjon forårsaket av svangerskapet, og infeksjon i livmoren. Disse forholdene ikke bare kan gi fosterskader, men de kan også sette livet til moren i fare. Mange induksjoner også oppstå på grunn av en sykdom som mor har, slik som diabetes, eller fordi posen med vann har brutt, men sammentrekninger ikke følger eller arbeidskraft skrider frem for langsomt på egen hånd.

En annen situasjon der arbeidskraft kan bli indusert er hvis fosteret er for lite og arbeid ville være for hardt på den.

Narkotika å indusere

Det er fire brukte narkotika som administreres for å indusere arbeidskraft. Hver av disse stoffene utløser sammentrekninger i livmoren, og deres anvendelse er vanligvis ledsaget av en manuell bryting av morkaken hvis det ikke har brutt ennå. Fordi disse medikamentene er levert intravenøst, er sykehusinnleggelse avgjørende. Sykehusinnleggelse er også obligatorisk etter bryte av morkaken, fordi fosteret og mor er mer utsatt for smitte da.

Den mest brukte medisiner for å bringe på arbeidskraft er Pitocin. Dette er den menneskeskapte form av oksytocin, et hormon som en kvinne normalt produserer ved utbruddet av arbeidskraft for å oppmuntre naturlig progresjon. Hvis kroppen gjør ikke hjelper arbeidskraft fremgang naturlig, er Pitocin administrert i økende mengder inntil trekningene skje på en normal hastighet. Den medisinske profesjon definisjon for normal hastighet på sammentrekninger på toppen, eller like før fødselen, er tre rier hvert 10. minutt.

Mindre vanlige legemidler

Mindre vanlige medisiner kan brukes til å indusere arbeidskraft også. Disse inkluderer Dinoprostone, PGE2 stikkpiller eller gel, og misoprostol. Til slutt, vil legen ta beslutningen om å indusere og vil avgjøre hvordan induksjon bør fortsette.