Digidexo.com

Gamle kinesiske hjem rettsmidler

Gamle kinesiske hjem rettsmidler


Gamle kinesiske hjem rettsmidler er gått ned med hver generasjon like mange oppskrifter er gått ned i vestlig kultur fra mor til datter, og trenden fortsetter i generasjoner. Kinesisk medisin dateres tilbake mer enn 3000 år. Det er noen populære gamle kinesiske hjem rettsmidler som brukes i dag.

Alvorlig Hoster

Anisfrø er en velkjent urt i Kina, som brukes til helsemessige forhold i århundrer. Lag en te ut av frøene for dårlige hoste. Ta 7 teskjeer anisfrø lagt inn i fire kopper kokende vann og deretter småkoke til du har ca tre kopper. Sil væsken deretter legge 4 ts honning og 4 ts glycerin (konserveringsmiddel). Ta 2 ss hver fjerde time.

Tannpine

Nellik har vært brukt i svært lang tid i kinesisk medisin samt Ayurveda. Dens primære ingrediensen er Eugenol, som har en høy mengde av antiseptisk og lammende evne naturlig. Det er mye som en tannpine middel. Ta litt fedd olje, som er solgt til urte butikker, og legg noen dråper inne i tannen hulrom. Det vil nummen nerveender av tannen og redusere smerte. Du kan også tygge noen fedd stedet for å bruke oljen.

Feber med forkjølelse eller influensa

Dette vil ikke kurere din forkjølelse eller influensa, så det er ingenting kjent i medisin som vil. Men dette vil hjelpe med symptomene.

Bland sammen følgende urter: 1 unse tørket Elder blomster; 1 gram tørket peppermynte blader; 1 kopp destillert vann.

Legg dem i en Quart kjele. Kok destillert vann. Når kokt, hell over urter. La det stå i et varmt sted i ca. 10 minutter. Må ikke koke dem. Ta sil og sil over i en annen kjele. Du kan legge til en liten bit av honning hvis du ønsker å blidgjøre. Dette vil dramatisk redusere høy feber i forbindelse med influensa.

Angst, spenning, PMS

Kinesiske skullcaps er en tradisjonell urt som brukes i kinesisk medisin. Det har vært brukt i en rekke forhold, blant annet magesmerter. I senere år har det utviklet for mulig bruk i behandlingen av allergi og kreft. For angst, spenning og PMS, er skullcap gjort til en te.

Kok en kopp vann. Hell kokende vann over 1 til 2 ts tørkede blader, ca fem til 10 gram. La det stå i 15 minutter. Du kan drikke 2-3 kopper hver dag.

Rådfør deg med en helse utøveren, herbalist eller kinesisk medisin utøveren som til sikkerheten bruk siden det er uenighet i helse-feltet som til sikkerheten ved denne urten.

Acne

Det rette sies å være en effektiv måte å bli kvitt akne.

Du trenger følgende:

Bordsalt

Varmt vann

Sitronsaft

Essential Massasjeolje søt i lukten som lavendel, rose, sandeltre eller rosentre

Mykt håndkle

Ta bordsalt og hamre den med tre klubbe til den er fin og ser ut som et pulver. Prøv å oppløse nesten alt saltet i varmt vann. Pass på at du ikke står med spenning i ansiktet. (En rask måte hvis du føler deg anspent, er å ta en kopp kamille te.) Tilsett ca en cap av sitronsaft til vannet. Ta håndkle og dukkert i vannet. Sett det på ansiktet og la den forbli der i tre til fire minutter. Ta ut og sprute ansiktet med kaldeste vannet du kan stå. Tørk ansiktet lett og deretter bruke en liten mengde av de essensielle massasjeolje. Du kan også bruke kokosolje hvis du ønsker å bytte ut den essensielle oljen. Denne behandlingen fungerer ikke for alle, men er veldig populært.