Digidexo.com

Hvordan å brenne av Belly Vekt

Hvordan å brenne av Belly Vekt


Å ha en baby, økende vekt eller bare blir eldre kan føre til mange mennesker til å bygge opp fett rundt magen og overkroppen. Slanking for å redusere kaloriinntaket og engasjerende i øvelser rettet mot stretching og styrke magemusklene kan hjelpe deg med å brenne av magen vekt som du har båret rundt. Mens miste buk flab er ikke lett og krever å se på hva du spiser, så vel som repetitive mage-building øvelser, er arbeidet verdt det - overskytende magen flab kan føre til helseproblemer nedover veien, inkludert fedme, som kan føre til hjerte sykdom og diabetes.

Hvordan å brenne av Belly Vekt

•  Beregn antall kalorier du er i dag forbruker ved å holde styr på alt du spiser og drikker i en matdagbok i en uke. Prøv ikke å endre hvordan du spiser, men bare for å registrere hva du spiser og drikker i løpet av dagen og kvelden. Finn kalori informasjon om mat etiketter eller på nettet for alt du spiser.

Tenk på hva du kan kutte fra kostholdet ditt hver dag for å redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier. Start med å kutte sukkerholdig brus og søtsaker samt høy-fett junk food fra kostholdet ditt. Innse at en pund er lik 3500 kalorier, så ved å kutte 500 kalorier om dagen bør resultere i vekttap på ett pund per uke.

Mens du ser på hva du spiser, engasjere seg i tre mageøvelser daglig for å redusere magen vekt. Legge ned på en skråbenk og grip tak i benken bak hodet med begge hender. Løft knærne fra benken før de er plassert over midjen din. Løft hoftene fra benken mot hodet ditt som vil gjøre knærne stiger noe. Utfør tre sett med 10 repetisjoner.

Legg deg ned på gulvet med knærne bøyd og føttene flatt. Plasser en lett plate for eksempel en tre-eller fem-kilos vektskive på brystet. Hold platen til brystet med begge hender. Løft skulderbladene opp fra bakken, fokusere oppmerksomheten på magemusklene, bruker dem til å trekke overkroppen opp fra bakken og til knærne. Utfør tre sett med 10 repetisjoner.

Sett deg ned på gulvet med knærne bøyd og føttene flatt. Krysse føttene på anklene og heve dem opp fra gulvet et par inches. Fold hendene sammen slik at de danner en kopp. Vri overkroppen, berøre fingrene til gulvet på hver side av deg, flytte fra side til side i ett minutt. Ta en pause i ett minutt og gjenta, prøver å gjøre tre sett av ett minutt å utføre de skrå øvelser, forstå at denne øvelsen vil strekke sidemagemusklene og sammen med de to andre, vil hjelpe deg å forbrenne magefett på forsiden og på sidene av magen.

Hint

  • Prøv å innlemme lys kardiovaskulær trening som svømming, sykling, gange eller jogging i ukentlig trening rutine å forbedre den generelle helsen og forbrenne magefett.