Digidexo.com

Hvordan regne ut å miste Belly Fat

Hvordan regne ut å miste Belly Fat


Å miste buk fett, vil du trenger å gjøre mer enn bare å spise et sunt, balansert kosthold. Motleyhealth.com anbefaler deg også innlemme regelmessig mosjon i din livsstil. Du må målrette alle kroppen fett for å redusere magefett fordi redusert bare ett sted i kroppen er ikke mulig. Bare gjør crunches er ikke til å brenne det laget av fett fra magen din. Du blir nødt til å gjøre en kombinasjon av øvelser for å få en flat mage.

Hvordan regne ut å miste Belly Fat

Utfør kardiovaskulær trening tre til fire ganger per uke for å øke stoffskiftet og for å forbrenne fett. Hold kjedsomhet i sjakk ved å endre opp hvilken type cardio du gjør. Gå, jogge, sykle, svømme eller ta en aerobic klasse. Se inn i gruppe sport du kan bli involvert med. Ditt lokale treningsstudio kan ha kickboxing eller basketball turneringer eller byen du bor i kan ha organisert samfunnet idrett. Trene innendørs ved hjelp av trening DVDer på dager du ikke føler for å trene utendørs eller i gymsalen.

Legg ved styrketrening inn dine treningsøkter. Ifølge The Diet Channel nettsted, gjør styrketrening deg sterkere og øker din hviler metabolic rate, slik at du forbrenner kalorier selv når du hviler. Utfør sammensatte øvelser som er rettet mot flere muskler samtidig for optimal fettforbrenning. Trene alle deler av kroppen. Utføre øvelser som pushups for overkroppen, utfall og knebøy for underkroppen, markløft for ryggen og dumbbell curls for armene. Øk vekten din eller antall repetisjoner som du blir sterkere.

Utfør en rekke øvelser som tone magemusklene. Mageøvelser ikke brenne fett, men vil tone musklene under fettet. Som fett laget reduserer, vil du se tonet mage. Arbeid den øvre del av rectus abdominus ved å gjøre tradisjonelle crunches. Ligg på ryggen med knærne bøyd og bena på gulvet. Støtt hodet med hendene. Pust, som du bruker magemusklene til å løfte overkroppen slik at skulderbladene kommer opp fra gulvet. Pust ut på treningen. Hold albuene pekende utover. Gjør som mange sett og repetisjoner som din kondisjon tillater.

Tren den nedre del av rectus abdominus ved å gjøre omvendt curls. Ligg på ryggen på gulvet og heve bena i luften. Bøy knærne i en 90-graders vinkel. Løft hodet opp fra gulvet og støtte den med hendene. Pust inn og bringe knærne mot brystet ditt som du heve setet 1 til 2 inches av gulvet. Senke beina mot gulvet og puster. Ikke la føttene berøre gulvet ,. Gjenta øvelsen for så mange repetisjoner og sett som din føler fysisk form for.

Utfør albue-kne crunches som er rettet mot dine obliques. Anta den tradisjonelle knase posisjon. Innhalere som du tar skulderbladene opp fra gulvet og legge til en vri på toppen av øvelsen ved å nå med venstre albue til høyre kne. Vri kroppen tilbake til rett stilling og senk deg på ryggen på gulvet. Gjenta øvelsen med høyre albue og venstre kne. Hold vekslende sider før du har fullført dine repetisjoner og sett.

Hint

  • Ta kontakt med legen din før du starter en diett eller treningsprogram.