Digidexo.com

Hvordan lage en Vekttap Meny

Hvordan lage en Vekttap Meny


Å miste vekt er en av de vanskeligste tingene en person kan beslutte å gjøre. Rådene fra leger, eksperter og bekjente virker enkelt nok; være bevisst på hva du spiser og øke din oppgave nivå. Men å miste vekt, som mange av livets utfordringer, er lettere sagt enn gjort. Å miste vekt raskt, sikkert og effektivt, er en riktig ernæring plan nødvendig. Opprette et vekttap meny som passer din livsstil er nøkkelen til Shedding disse uønskede pounds og holde dem av for godt.

Hvordan lage en Vekttap Meny

Undersøk dine nåværende vaner

Skriv ned hver eneste ting du spiser, for en hel uke, i en notisbok. Ikke bare inkluderer måltider - inkluderer snacks, drikke, tilsetningsstoffer som salt og sukker, samt biter eller napp av ulike matvarer i løpet av dagen. Ikke bekymre deg for å endre på dine vaner ennå. Målet her er å undersøke hva du vanligvis spiser i en uke, for å bestemme din gjennomsnittlige kaloriinntaket.

Bruk en pålitelig kilde, for eksempel Nutrition.gov kalori look-up verktøy, beregne kalorier for hver ting du har skrevet inn i den bærbare din over den siste uken. Legg elementene sammen for å nå det totale antall kalorier du spiste hver dag. Legg hver dags kalorier sammen og dele dem med syv. Dette er din gjennomsnittlige daglige kaloriinntaket.

•  Beregn kaloriunderskuddet du trenger for å nå dine vekttap mål. Dette nummeret vil være den viktigste faktoren i å lage din vekttap menyen, fordi det gir deg den kalori området du må holde deg innenfor hver dag. Fordi 3500 kalorier tilsvarer ett pund, må du opprette et underskudd i kaloriforbruk, gjennom kosthold, eller gjennom trening - hver uke. For eksempel, hvis din gjennomsnittlige kaloriinntaket er 3000 kalorier om dagen, vil du planlegge en meny som vil redusere kaloriinntaket med 500 kalorier per dag. Du vil ha skapt et underskudd som vil tillate deg å miste ett pund i uken.

Lage din meny

Bruke kaloriunderskudd nummeret, begynner å planlegge menyen ved å etablere antall kalorier du forbruker hver dag. Caloric behov er forskjellig fra person til person, avhengig av livsstilsforskjeller som for eksempel jobb, aktivitetsnivå og alder. Generelt vil de som er mer aktive trenger å konsumere et større antall kalorier enn de som er relativt stillesittende.

Forskning maten du ønsker å inkludere i ditt vekttap menyen, tar hensyn til dine personlige preferanser, ernæringsmessige krav og den daglige kaloriinntak grensen du har satt for deg selv. Når redusere kalorier, er det viktig at de matvarer som inngår i et vekttap menyen inneholder tilstrekkelig ernæring. Karbohydrater, fett og proteiner trenger å bli inkludert i din meny hver dag, samt en rekke vitaminer og næringsstoffer (de fleste kan finnes naturlig i matvarer.) Mens kaloritelling og ernæring er de viktigste fasetter av din vekttap menyen husk å ta med mat du faktisk liker å spise. Hvis du ikke gjør det, vil du ikke holde deg til din meny.

I notatboken din, opprette en eksempel meny for to hele uker. Inkluderer frokost, lunsj og middag, samt snacks og noen drinker som inneholder kalorier. Forskning mat database for å sørge for at du inkluderer en rekke ulike matvarer inn i menyen din. Vær kreativ og prøve nye oppskrifter. Vekttap menyer trenger ikke å være kjedelig. Variasjon er nøkkelen.

Vei deg etter de første to ukene. Du bør forvente å ha mistet minst 2 til 3 pounds hvis du levd opp til 500-kalori-en dag-underskudd plan. Hvis vekten på skalaen indikerer suksess, vil du vite at du er på rett spor. Legg til ytterligere 200 kalorier til underskudd for å holde vekttap fremdriften går, og til å begynne Shedding pounds raskere. Fremfor alt annet, holde forsker på nye matvarer og oppskrifter for å inkludere i menyen, slik at fremgangen er sikker på å fortsette.

Hint

  • Alltid konsultere en lege før du begynner på et vekttap plan, eller å gjøre drastiske endringer i kostholdet ditt.