Digidexo.com

Den beste måten å gå ned i vekt hvis du har forsøkt mislykkes

Den beste måten å gå ned i vekt hvis du har forsøkt mislykkes


Mer enn to tredeler av voksne amerikanere er klassifisert som overvektige eller fete, ifølge American College of Sports Medicine. Vekttap er en lønnsom næring, men dessverre mange mennesker har en svært vanskelig tid å miste vekt og holde den av. For å virkelig se varige endringer i kroppen din, kan du ikke se på reisen som en kortsiktig løsning. I stedet må du fokusere på endringer i livsstil som kan vedlikeholde for resten av livet ditt.

Før du starter

Mange satt seg opp for svikt ved å prøve å gjøre drastiske endringer som resulterer i rask, usunn vekttap. Ofte disse planene ikke er laget for å fortsette langsiktig. Du må innse at hvis du ønsker å gjøre permanente endringer i kroppen din, må du gjøre permanente endringer. Men alle endringene ikke trenger å skje over natten. Sett deg små realistiske mål. Fokuser på å miste 1 til 2 pounds per uke gjennom økt aktivitet og redusere kalorier. Disse endringene vil bli vaner, og over tid vil du lykkes.

Support System

En sterk støtte for systemet er en svært viktig del av vellykket vekttap. Å gjøre endringer i livsstil er vanskelig, og hvis du er omgitt av folk som ikke støtter deg, eller selv prøve å sabotere deg, er det enda mer utfordrende. Snakk med familie og venner om hva du vil gjøre og hvorfor du ønsker å gjøre det. Fortell dem dine planer og hva du trenger fra dem. Noen ganger er det nyttig å bli et vekttap støtte gruppen.

Trening

Trening er en integrert del av vekttap og vedlikehold. Du trenger å innlemme både cardio og styrketrening. For cardio, starte med noe grunnleggende som å gå. Bygge opp til å gå fem til syv dager i uken i 30 til 60 minutter. Hold tempoet rask, slik at intensiteten er moderat til høy. Når gang blir lett, prøve andre ting som jogging, svømming eller sykling. To til tre dager per uke utføre motstand-øvelser. Velg en øvelse for hver store muskelgruppe: bryst, rygg, skuldre, triceps, biceps, magemuskler, lår og legger. Gjør ett til tre sett med åtte til 12 reps med en utfordrende motstand. Hver seks til åtte uker endre øvelser for å forhindre kjedsomhet og holde kroppen i endring.

Sunt kosthold

Diet har blitt et skittent ord som er synonymt med nød og sult. Men det er også ganske enkelt beskriver måten du spiser. Målet ditt er å gradvis endre kostholdet slik at den støtter vekttap og er sunn og tilfredsstillende. Prøv å spise fem eller seks små måltider hver dag. Dette vil øke stoffskiftet og forhindre sult. Inkluder hele korn, magre proteinkilder og hjerte-sunt, umettet fett. Også viktig er frukt og grønnsaker. Fersk og fryst er de beste valgene. Legg variasjon og bruke krydder for å holde maten fra smaker tørt.