Digidexo.com

Hvordan å miste Midt magen Fat

Hvordan å miste Midt magen Fat


Du ser i speilet og det første du legger merke til er fett i midten av magen området. De mange crunches og sit-ups du har gjort har ikke betalt seg fordi magen fett er fortsatt til stede. Hvis dette scenariet høres kjent ut, gjør du noe galt. Kanskje du ikke har justert kostholdet ditt riktig, eller kanskje den type trening du gjør er tilstrekkelig til å få de resultatene du ønsker.

Hvordan å miste Midt magen Fat

•  Start en kalorifattig diett. Redusere ditt daglige kaloriinntak med 500 kalorier, å samle en total underskudd på 3500 kalorier i en uke. Det er 3500 kalorier i en kilo fett, så vil du miste ett pund i uken.

Spis sunn mat slik at du fortsatt få de næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere som du reduserer kroppsfett. Spis grønnsaker, frukt, magre meieriprodukter, bønner, nøtter, magert kjøtt, egg, fisk, fjærkre og hele korn. Unngå mettet fett som øker kolesterolet. Konsumere sunne enumettede fettsyrer som finnes i avokado og olivenolje. Forby sukker og stekt og fet mat.

•  Tren i én time per dag. Innlemme kardiovaskulær trening inn i livsstilen for å gjøre opp ditt daglige kaloriunderskudd. Kardiovaskulær trening forbrenner kalorier som bidrar til å forbrenne fett fra hele kroppen. Når kroppen fett senker, din mage fett også vil redusere. Sykle eller gå jogging eller svømming. Ta opp gruppe sport eller trening med en venn for ekstra motivasjon og for å unngå kjedsomhet. Kjøpe hjemme-trening DVDer for dager som du ikke føler for å forlate huset.

Ta opp styrketrening. Løfte vekter eller bruke din kroppsvekt for motstand. Styrketrening hjelper opprettholde og bygge muskelvev som stimulerer stoffskiftet slik at du mister fett og holde på muskelmasse. Trene alle deler av kroppen din på tre ikke-sammenhengende dager i uken.

gjennomgå fettsuging hvis du ønsker en umiddelbar reduksjon av mid-mage fett. Konsultere legen din om risiko og kostnader forbundet med fettsuging før under prosedyren.

Hint

  • Konsultere legen din før du tar på en ny trening og kosthold regime.
  • Utfør mageøvelser som crunches, albue-kne crunches og reverse crunches. Mageøvelser ikke redusere magefett, men de tone magemusklene under magen fett. Når magen fett er borte, vil de tonet muskler dukke opp. Tren magemusklene tre dager i uken med en hviledag mellom hver treningsøkt.
  • Holde stressnivået lavt ved å meditere, puste dypt og får åtte timer søvn hver natt. Høy stress utløser produksjonen av kortisol i kroppen din. The Natural Health nettstedet for kvinner sier at kortisol er knyttet til fett-gain rundt midten.