Digidexo.com

Hvordan unngå DVT

DVT, eller dyp venetrombose, har kommet for å bli kalt Economy Class syndrom fordi det har blitt bemerket flere passasjerer tar lange flyselskapet flyreiser og sitter i økonomi seter enn i første klasse passasjerer. DVT er den tilsynelatende plutselige utbruddet av en blodpropp som oppstår på grunn av dårlig sirkulasjon eller lang immobilitet. Å være bevisst på dine omgivelser og flytte om ofte vil minske sannsynligheten for at dette vil skje.

Hvordan unngå DVT

•  Drikk ditt daglige behov for vann før avreise på flyturen og unngå alkoholholdige drikkevarer. Hvis du vil ha litt vin rett før flyturen, hold deg til rødvin, som kan hjelpe med blodstrømmen.

Begrens kjøtt, meieriprodukter, fett og sukker du spiser like før og under flyturen. Det er bedre å ha lys, lett å fordøye måltider som består av fisk, friske grønnsaker og frukt.

sove i trinn halvtime. Dette vil tillate deg å inkludere bevegelse inn din avslappende tid. I mellom hver lur, stå opp og gå opp og ned midtgangen gang eller to.

Hold bena rett og ved siden av hverandre i stedet for å krysse dem. Når du krysser bena, begrenser du flyten av blod i bena på de punktene der de ligger på hverandre.

Tren kroppen din mens du er i ditt sete hvis du står opp er ikke et alternativ. Du bør kjøre gjennom et par sett av hver av øvelsene hver gang du starter rutinen.

Slå føttene fra ankelen ved å bevege tærne i store sirkler. Deretter sette ned hælen og løft tærne opp så høyt du kan.

Løft låret mens du holder den bøyd i kneet. Du skal føle musklene i låret strekning når du løfter beinet skikkelig.

Sitt rett og rull skuldrene opp og foran deg. Beveg skuldrene opp igjen og flytte dem bakover.

slappe kroppen din og strekke nakken fra side til side. Lene seg frem sakte og lene seg tilbake opp.

Wear støtte sokker sammen med din vanlige klær, som bør være komfortable og ikke restriktive.

Hint

  • Prøv å slappe av før de flyr og under flyturen, som stress legger til alle dine symptomer.
  • Ikke fly med mindre legen din sier at du er sunn og frisk nok til å gjøre det.