Digidexo.com

Hvordan behandle Internt Scar Tissue med Barley

Hvordan behandle Internt Scar Tissue med Barley


Innvendige arr vev påvirker muskler, organer og bindevev i hele kroppen. Disse utvikles på grunn av trauma eller betennelse i celler og vev, og kan gå sammen for å danne adhesjoner. Disse sammenvoksninger kan begrense bevegelser eller hindre organene fra å fungere. En form for intern arrvev er sarkoidose, som er stort sett ingen symptomer, men noen ganger kan føre fiberlignende arr vev i lunger. Tegn og symptomer inkluderer kortpustethet og forstørrede lymfeknuter rundt lungene. En brystet X ray, kan lungefunksjonsprøver eller biopsi brukes til å diagnostisere tilstanden. Behandling kan inkludere bygg eller sine kosttilskudd.

Hvordan behandle Internt Scar Tissue med Barley

•  Spis mat rik på magnesium og lite kalsium som bygg og annet korn. Bygg er rik på kostfiber og selen (antioksidanter).

•  Ta bygg kosttilskudd, som er rik på enzymer, til antioksidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og klorofyll forbedre bygg diett.

•  Ta multivitaminer inneholdende antioksidanter A, C, E og B-kompleks, og mineraler som for eksempel sink, magnesium og selen til å helbrede bindevev og reparasjon arr vev.

ta en til to kapsler eller 02:59 ss. fiskeolje (omega-3 fettsyrer) tre ganger daglig. Fiskeolje er kjent for å redusere betennelse i hele kroppen.

Ta 500 mg bromelain daglig. Det er avledet fra ananas, som produserer enzymer, essensielle i behandling av arrvev.

Hint

  • Spør legen din før du starter noen behandling. Disse inkluderer vitaminer og andre kosttilskudd som bromelain, som kan samhandle med konvensjonell medisinering og også øke risikoen for blødning.