Digidexo.com

Tips om barn Terapeuter

Tips om barn Terapeuter


Hvis barnet ditt virker trist, trukket tilbake, sint, eller har opplevd et traume, er det viktig at du gjør en avtale med en barnepsykolog eller terapeut. Velge riktig voksen å snakke med barnet ditt, spesielt alene, kan være nervepirrende. Det kan være vanskelig å sette din lit til en annen person når det kommer til barnet ditt. Barnet ditt kan være i stand til å snakke med en terapeut om ting han kan føle ubehagelig å snakke om med deg alene.

Hvem bør ser et barn terapeut?

Barn som nylig har flyttet, hadde et dødsfall i familien, erfaren eller vist noen form for voldelig traumer, har skilt eller separert foreldre, ønsker ikke å gå på skolen, har atferdsproblemer, synes trist eller deprimert, er trukket tilbake og vant 't leke med andre barn, eller ser ut til å ha noe som plager dem at de ikke vil snakke om er gode kandidater for å se et barn terapeut. Selvfølgelig, det er mange andre grunner en forelder ville velge å ta sine barn til en terapeut. Ingen grunn er for liten eller for dum - hvis barnet ditt synes av til deg, uansett grunn, tar ham til et barn terapeut er en god idé.

Hvordan velge et barn terapeut

Ring eller besøk din primære omsorg lege for anbefalinger av et barn terapeut som bor i nærheten av deg og har legitimasjon du stoler på. Be om å se en CV eller referanser før du tar barnet ditt til å se ham eller henne. Lisensierte psykologer er nødvendig i USA for å ha Ph.D. eller Psy.D doktorgrader, så avgjøre om din terapeut har disse legitimasjon. Psykologiske sosialarbeidere vil ha suffikset "LCSW" etter navnet sitt, noe som krever at terapeuten til å ha en mastergrad eller doktorgrad i sosialt arbeid. Enten er en akseptabel grad for et barn terapeut - unngå rådgivere eller terapeuter uten grad, eller som kaller seg en "life coach". Alltid besøk terapeuten selv på forhånd for å få en følelse for terapeuten, så ta med barnet ditt i å se hvordan han reagerer. Hvis barnet virker sjenert rundt terapeuten først, det er OK. Hvis han til slutt varmes opp og er i stand til å snakke med terapeuten, kan dette være en god person for barnet ditt å se. Stol på instinktene dine - hvis barnet ditt synes unødvendig sjenert eller opprørt rundt terapeut, bør du velge en annen terapeut barnet vil mesh med.

Hva skal fortelle barnet Terapeut

Før barnet møter med terapeuten, forklare eventuelle situasjoner eller hendelser i ditt barns liv som kan være upsetting ham. Fortell terapeuten hvorfor du er bekymret for barnet ditt, og forklare hva du håper å få ut av øktene. Hvis legen synes trukket tilbake eller defensive, kan det være lurt å velge en annen rådgiver til å møte med barnet ditt. Selv om det kan være skummelt, er det viktig at barnet møter alene med terapeuten. Det er ting barnet kan si foran terapeuten alene at han kan være ubehagelig å si foran deg. Det er viktig at barnet ditt har noen å snakke om disse sakene med.