Digidexo.com

Walking øvelser for Heel Spurs

Benete utvekster på hælen bein kalles hælspore. Den medisinske betegnelsen er Plantar fasciitis. Det er en stikkende smerter som starter når foten første treffer gulvet i morgen. Smerten vil etter hvert avta bare å eskalere igjen etter å ha sittet i en lengre periode. Det er faktisk irritert, hoven vevet rundt sporen som er kilden for pain.The amerikanske podiatric Medical Association (APMA) gjennomførte en undersøkelse og fant at 55 prosent av amerikanerne tapte minst en dag med arbeid på grunn av foten plager.

Årsaker til Heel Spurs og behandling

Bandet av vev som går fra hælbeinet til tærne er vanligvis ganske sterk og smidig som det er støtte for buen på foten. Flere faktorer kan spille en rolle i sammenbruddet av den støtte og den ultimate smerte som følger. Dette kan være på grunn av vektøkning, alder, stress eller generell dårlig funksjon av foten. Bivirkning er at det forårsaker rive i plantarfascien som forårsaker betennelse uopphørlig, kontinuerlig tugging av fascia til slutt fører til en hæl anspore. Den typiske behandling for hælspore er å bruke isen i fem minutter, generell hvile, unngå anstrengende aktivitet og smertestillende som er anti-inflammatorisk. Orthotic innleggssåler er innstikk som gir støtte for buene. De hjelper til å omstille ankelen og foten og dermed redusere strammingen av de betent vev.

Øvelser for Heel Spurs

Det finnes en rekke nyttige, enkle øvelser som bør gjøres daglig som de skal hjelpe til med smerten av hælspore. Målet er å strekke kalven sener og muskler for å redusere smerte. Trappe strekningen kan gjøres på et trinn eller en fortauskant. Det er viktig å være i stand til å holde på noe å stødig balanse. Gjør denne øvelsen veldig sakte ved først å balansere på ballene av føttene. Veldig lett begynne å strekke leggen og stoppe når spenningen er filt. Hold jevn i 30 sekunder. En annen øvelse er veggen strekningen som kan gjøres i en døråpning. Samtidig balansere deg selv, stødig hæl mot bakken mens ballen av foten trykkes på veggen. Utøve press sakte mens du lar kroppen din svaie mot veggen. Leggen vil være loddrett på gulvet. Gjenta med hver fot.

Forebyggende Tiltak for Heel Spurs

Den APMA har gitt råd om hvordan å holde fra å forårsake ytterligere skade til fascien for å unngå smerte. Først snakke med en fot spesialist før implementering av en ny øvelse mønster. Ikke gå barbent på flater som er vanskelig. Gjør tøyningsøvelser et ritual før og etter trening. Øvelse sakte slik at kroppen kan tilpasse seg den. Slutte å trene hvis det fører til for mye smerte og se en lege, i så fall. Bruk sko som gir god støtte og erstatte dem ofte.