Digidexo.com

Symptomer på Bone Spur i Foot

Symptomer på Bone Spur i Foot


Et bein anspore er en benete projeksjon som oppstår langs kantene av bein i kroppen. Den bein spurs seg selv er ikke smertefull, men de kan forårsake smerte ved å gni mot nerver og bein. De fleste bein spurs forårsake ingen symptomer, og kan forbli skjult i årevis. Bone spurs ser ut til å forekomme naturlig uten noen helsetilstand som en årsak. Bone spurs på foten fører til kronisk irritasjon på nerver, muskler og foten bein. Et bein sporen på foten er en av de mest vanlige ortopediske tilstander.

Risikofaktorer

Det er visse risikofaktorer som er felles for mennesker som utvikler bein spurs. Disse risikofaktorene inkluderer folk med flate føtter, ekstra høye buer, fedme, plutselig vektøkning og trange Achilles sener. Folk som gjør mye av å kjøre også en tendens til å utvikle bein spurs.

Smerte

Bone spurs i foten er vanligvis lagt merke til på grunn av smerter som utvikler seg i bunnen av foten. Smerten er vanligvis verre om morgenen og forbedrer hele dagen. Denne smertefulle ømhet på bunnen av foten kan være erstattet med en kjedelig verke når fot hviler.

Gang

Et bein anspore i foten gjør walking vanskelig. Smerten øker når han går i en lang tidsperiode. Står for en lang periode blir vanskeligere, så vel med denne type av ben sporen.

Andre symptomer

Bone spurs har en tendens til å påvirke den ene foten. Hvis smertene er i begge føttene så er det vanligvis ikke forårsaket av et bein anspore. Mild hevelse rundt området med bein anspore vanligvis opptrer ledsaget av rødhet.

Behandling

Bone spurs kan bli bedre med behandling. Anti-inflammatoriske medisiner kan være foreskrevet. Fysioterapi som hæl tøyningsøvelser kan gjøres for å lindre smerten. Night splinter og sko inserts kan også brukes. Noen ganger kan en kort etappe cast kan brukes i tre til seks uker. Dette er en cast som ligner en skisko og stopper under kneet. Steroidinjeksjoner er også et alternativ for lindring selv om de er svært smertefullt. Hvis alle behandlingstilbud mislykkes deretter bein anspore kan fjernes gjennom kirurgi.