Digidexo.com

Diabetikere og blære infeksjoner

Diabetikere og blære infeksjoner


Bekymringer florerer for diabetikere --- og ikke bare om sukkerinntak. Utvikle diabetes setter en person i fare for mange andre forhold, inkludert blære infeksjoner.

Betydning

En 2007 rapport fra National Diabetes Information Clearinghouse anslår at 7,8 prosent av den amerikanske befolkningen har diabetes. Mer enn halvparten lider av blæredysfunksjon på grunn av skade på nervene som kontrollerer blærefunksjonen. Kvinner er mer sannsynlig å utvikle begge forhold.

Identifikasjon

Blære-infeksjoner, også kjent som cystitis, utvikle seg når skadelige bakterier fra fordøyelsessystemet forplanter seg opp gjennom urinrøret og inn i blæren.

Årsak

Diabetes påvirker negativt aspekter av kroppslig funksjon som beskytter mot infeksjon. Det påvirker også blodsirkulasjonen, som holder infeksjonsbekjempende hvite blodlegemer fra det infiserte området. Hvis cellene gjør nå problem, de er mindre i stand til å innta og drepe de uakseptable bakterier.

Symptomer

Symptomer på en blære infeksjon er en hyppig trang til å urinere, smerte eller brenning i blæren ved vannlating, overskyet eller rødlig urin, trykk over skambenet for kvinner og en følelse av fylde i endetarmen for menn.

Behandling

Legen vil be om en urinprøve for å teste for bakterier og puss. Han kan også be om en ultralyd, en invtravenous pyelogram å forbedre bildene i urinveiene eller en cystoskopi, som er en titt inn på innsiden av nedre urinveier, for ytterligere å undersøke problemet